Eмисия новини
от 22.00 часа

Боряна Калейн: Ние сме много силен отбор и не се даваме на конкуренцията

Боряна Калейн
Снимка: ЕПА/БГНЕС

„Много добро представяне на българският отбор, като цяло. Катрин Тасева и Невяна Владинова в индивидуалното, както и на ансамбъл (жени). Ние сме много силен отбор и го доказахме още миналата година на световното първенство“, това заяви Боряна Калейн специално за БНР, която не участва в световната купа по художествена гимнастика в София.

„Успях да гледам финалите в последния ден. Предните дни тренирах, защото ще играя на Купата в Ташкент и не бива да излизам от форма. Всички в момента играят много сложна гимнастика. Абсолютно всички. Все още се допускат грешки, което е напълно нормално, защото има време до европейското и до световното, което е най-важното състезание за годината. Имаме доста голяма конкуренция. Смятам, че и ние не се даваме“, допълни талантливата ни гимнастичка.

„Сезонът за мен започна по-късно, защото се възстановявах от травма. Смятам, че вървя с доста добри темпове. Физически се чувствам добре, а и мисля, че успах да наваксам с подготовката. Единственото, което ми остава е да работа още върху концентрацията ми по време на състезания“, завърши възпитаничката на Мариана Памукова.

Още от

Най-четени