Eмисия новини
от 22.00 часа

Проучване разкри най-популярната поза за секс

Кама Сутра със своите всевъзможни предложения явно не е любимото четиво на британците - когато става въпрос за секс, жителите на Острова предпочитат мисионерската поза, пише в. „Дейли стар“, цитиран от БТА. Вестникът се позовава на резултатите от допитване, направено по поръчка на „Пади Пауър Геймс“ сред 2000 души.

Данните от проучването показват, че макар и лишена от въображение, „добрата стара мисионерска поза“ е предпочитана от 29 процента от населението.

Двадесет и седем процента от участниците в анкетата отдават предпочитанието си на т.нар. кучешка поза, а 19 процента - на позата „ездачка“.

„Много двойки обичат мисионерската поза, тъй като изисква изобилен контакт кожа в кожа“, обяснява сексоложката Анабел Найт.

По отношение на позите в секса британците може и да са традиционалисти, но когато въпросът опре до местата, на които най-често се отдават на горещи страсти, ситуацията изглежда „по-пикантна“. За палавите 51 процента от жителите на Острова предпочитаното място за секс е кухнята, а за 47 процента - автомобилът.


Още от