Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кубрат Пулев се явява пред Спортната комисия в Лос Анджелис

Заради тази целувка Кубрат ще се яви днес в Лос Анджелис.
Снимка: БГНЕС

Спортната комисия на Калифорния днес ще изслуша боксьора Кубрат Пулев по казуса "Джени Суши".

Заседанието започва в 20 ч. българско време в хотел "Милениум Балтимор" в Лос Анджелис. Обжалването на Пулев по повод временно отнетия му лиценз е точка 4 в дневния ред на сесията, пише БГНЕС.

"Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, няма да го направя по никакъв повод. Няма как. Но човек трупа опит, трябва да мине през подобни неща. Аз съм такъв темперамент, темпераментен човек съм и съм го направил от радост, щастие и еуфория. Който го разбира - разбира", каза Пулев в предаването "120 минути" на 7 април.

Репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, обвини Пулев в сексуален тормоз и поиска боксовият му лиценз да бъде отнет на територията на САЩ. Причина за това стана скандалната целувка на Пулев в края на интервюто му с Джени Суши след мача му с Богдан Дину в Калифорния на 23-и март.

Под точка 5 от заседанието Комисията ще разгледа и жалбата на румънския боксьор Дину, който иска победата на българина да бъде анулирана заради умишлени непозволени удари в тила. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна