Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Как да мотивираш хора, които могат и да не работят

Ивайло Кунев - автор на специализирани програми за развитие на бизнес компетентности и лидерски умения, както и на мотивационни речи e е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022  аудио-поредица 257.

Ивайло Кунев има впечатляващ опит в управлението, търговията и обученията и е един от най-добрите разказвачи на истории в България. Той изминава пътя от консултант-продавач до търговски директор на няколко водещи, български компании,  след което прави рязък кариерен завой и използва натрупаните опит и знания като бизнес консултант и обучител. Автор е и на четири книги, които бързо се превръщат в бестселъри. Особено място сред тях заемат аудио книгата „Забравените истории на България. 7 урока за лидерството“ и „STRETCH – система за продуктивност и баланс в живота“. „Лидерите: забравените истории на България“ (2022г) е книгата, в която Ивайло Кунев събира своите вдъхновяващи разкази за значими българи. Той е автор и основен водещ на формата #BookTalks.

👉  Какво реално изпълва със смисъл и съдържание думите "лидер“ и "Мендижър“?

👉  Днес все повече се надпреварваме с времето и без съмнение всеки би искал да има работеща система за продуктивност и баланс в живота. Каква е тя?

👉  Защо е важно да се говори за и чрез книгите за важните неща, носещи смисъл и преспектива?

👉  Коя е най-важната история за Ивайло Кунев.

🎧▶️ Отговорите са в новия епизод на в 257.


А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна