Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изложение за училищно образование и извънкласни дейности започва в София

Снимка: Pixabay

Изложението "В час и извън клас" ще се проведе днес за втора поредна година от 10 и 30 в Интерпред. Организатор е фондация "Дарби", а събитието е посветено на училищното образование и извънкласните дейности, като помага на родителите да открият нови възможности за образование и личностно развитие на своите деца.

По време на изложението всеки родител ще има възможност да се запознае с утвърдени иновативни училища, както за начално, така и за основно и средно образование.

Ще се презентират различни видове курсове и летни занимални, както и ваканционни програми за деца и ученици. Утвърдени езикови школи ще представят различни варианти за изучаване на европейски езици, а за любителите на пътешествия ще има повече информация за ваканционните програми в България и чужбина.

Ще бъде организирана съпътстваща семинарна програма, в която ще има лекции по актуални теми относно образованието. Част от темите са "Слънчевата педагогика", "Ролята на креативността за успеха на децата", "Английската образователна система в България", "Летни приключения сред природата".

Изложението ще продължи през целия ден и е с вход свободен.

По публикацията работи: Ерол Емилов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна