Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нова версия на "Приказка" на P.I.F. събира едни от най-популярните гласове на българската музика

Снимка: P.I.F.

На 25 април, P.I.F. ще представят новата версия на песента  „Приказка“. Това е едно от първите парчета на групата, каза пред Радио София Иван Велков от P.I.F.

"Приказка" я записахме в студио пред 26 години и сега Марто – нашият барабанист като ми се обади и ми казва, че има едно студио, което е голямо и можем да се съберем всички и се оказа абсолютно същото студио. След 26 години записваме пак на същото място „Приказка“, сподели Иван.

В новото изпълнение на „Приказка“ участват едни от най-популярните гласове - Мария Илиева, Графа, Михаела Филева, Свилен Ноев, Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева-Велева, Владо Михайлов, Ерсин, Али и Тодор Ковачев.

„Приказката продължава и това е благодарение на Димо, защото той обедини всичките тези хора и реално да направим „Приказка“ по този начин, с тези хора, от различни стилове да съберем хора, но които са приятели, които обичат Димо, които са били свързани с него. Да покажем, че музиката не трябва да се разделя“, каза Иван Велков.

„Направиха го абсолютно безвъзмездно, отделиха от времето си, всички бяха отдадени на цялото нещо, то си личи и в клипа, който ще представим на 25 април в столичен клуб“, каза Иван Велков от P.I.F.

Режисьор на клипа е Ники Мутафчиев.

След представянето на клипа, групата ще зарадва феновете си и с концерт.

Подробности можете да чуете в звуковия файл.

По публикацията работи: Полина Начева

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна