Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лектори от Google и Microsoft идват за конференция по дигиталния маркетинг и онлайн рекламата в София

Снимка: Pixabay

Двете водещи конференции в областта на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата се обединяват за създаването на Digital4Sofia: Online Advertising Conference. 

Конференцията е определяна като събитието на годината в бранша и ще се проведе на 6-и юни в Иновационен форум "Джон Атанасов", Sofia Tech Park, София. Тя е плод на сътрудничеството между Internet Media Group, организатор на мащабните конференции Digitla4, и Netpeak Bulgaria, създател на дългогодишната Online Advertising Conference. 

Благодарение на това събитието се превръща в най-голямата и практически насочена конференция в страната, събирайки цялата digital marketing & eCommerce гилдия под един покрив. 

Участниците ще имат възможността да получат достъп до комплексно и разнообразно съдържание, което покрива всички аспекти на дигиталния сектор – SEO, eCommerce и AI и бизнес развитие. 

Трите тематични зали ще представят международно признати лектори и водещи специалисти от България, които ще споделят своята експертиза и умения с посетителите. 

Кои са успешните стратегии за SEO след ъпдейтите в Google през миналата година? Какви са най-добрите пърформанс практики в дигиталната реклама в социалните мрежи Snapchat, X, TikTok, Pinterest и Reddit? Това са част от темите, които ще бъдат водещи в трите тематични зали. 

Участниците ще се запознаят с последните стратегии и тенденции в дигиталния свят, ще получат и практически техники, които могат да бъдат приложени веднага. Лектори в програмата ще бъдат практици от различни по естество, но водещи български и чуждестранни брандове като Google, Microsoft и други.

Digital4Sofia: Online Advertising Conference се осъществява в партньорството с ключовите за бизнеса организации като Българска стопанска камара, Българска Е-комерс Асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, Българска асоциация на PR агенциите, Българската предприемаческа асоциация, Soft Uni и други. 

По публикацията работи: Лозина Владимирова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени