Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Контрасти

Снимка

Контрасти - психологическо предаване за илюзията и истината през погледа на другия.

За Вселената наречена ЧОВЕК! За неговата светла и тъмна страна. За неговите стремежи и страхове, възходи и падения, геройства и пороци. За перспективите и отживелиците в живота, за категориите „добро“ и „зло“, „правилно“ и „грешно“, за доверието и измамата.

Предаване за човешките взаимоотношения - в тяхната красота и грозота.

Всяка събота от 10:00 до 11:00 ч. с водещ Добромира Мицева.


Момиче, любовница, кралица или домакиня - коя е вашата стихия

Академията на Лариса Ренар отваря врати в Санкт-Петербург през 2000 година, стремейки се да върне на света знанията за женската енергия. Но, разбира се, в съчетание с древни знания и съвременни психологически концепции. Освен в Русия,..

публикувано на 27.05.17 в 10:00

Тета лечение - докосване до подсъзнанието

Психологът Росица Георгиева коментира пред Радио София метода "Тета хийлинг" (Тета лечение), paзpaбoтeн oт Baянa Cтaйнбъл - xyдoжник и пиcaтeл. Името идва от мозъчната вълна тета, която по принцип е състояние на сън. Мозъчните вълни вибрират на..

публикувано на 20.05.17 в 11:05

Лидерството е като плуването - трябва да се научиш

Успешният лидер трябва да има високи морални устои. Страстта към работата също е важна. Страстните хора могат да посветят всичките си усилия на каузата, в която вярват. Но това не е достатъчно, трябват и умения, за да си успешен. Защото лидерството..

публикувано на 13.05.17 в 11:10

Незадоволени или презадоволени са нуждите на младото поколение

Доста често ставаме свидетели на дискусии между представители на различни поколения, за това, каква е ценностната система на младите хора, презадоволени ли са или не техните нужди и защо ставаме свидетели на ексцесии сред подрастващите? За да си..

публикувано на 07.05.17 в 10:00

Постижимо ли е щастието на работното място?

Има ли щастие на работното място и как се постига то? По темата се обърнахме към коучинг обучителя Пламен Петров, който обаче изрично уточнява, че има само едно място, където щастието е постижимо и това е вътре в човек – в неговите мисли. Основният..

публикувано на 06.05.17 в 10:05

Силно развитото его ни пречи да разбираме другите

Всеки един от нас познава хора, за които казваме, че са със силно развито его и болни амбиции. Хората, които ги притежават, измерват света по тяхната собствена реалност, без да отчитат това, че всеки човек е център на неговата реалност, че има различно..

публикувано на 30.04.17 в 10:00

Депресията е лечима, но не чакайте да мине сама

Депресията е една от най-често срещаните съвременни болести. Какво означава обаче човек да бъде депресиран и какви са конкретните физически и психически признаци на това състояние? Доц. Михаил Околийски - експерт от офиса на Световна здравна..

публикувано на 29.04.17 в 10:00

Доц. Бакрачева: Младите търсят в духовното обяснителна рамка за себе си

Доц. д-р Маргарита Бакрачева - лектор и психолог към БАН, коментира пред Радио София как възникват за основните проблеми на днешния човек, какви са трудностите и потребностите на младото поколение днес, както и препятствията, които трябва да..

публикувано на 22.04.17 в 12:15

Енергийната психология помага на всеки, освен при 1% кармични болести

Тази седмица в "Контрасти" ви запознахме с приложението и ползите от енергийната психология, както за здравите, така и за психично болните хора. Разбрахме повече за изграждането на чувството за отговорност, за свободата като отговорност, за потребностите..

публикувано на 22.04.17 в 11:05

Можем ли да постигнем квантово съзнание

"Квантово съзнание" е практическа методика, изградена върху различни религии. За много хора тя представлява образователен проект за трансперсонално израстване. Основната цел е , чрез синтеза на мъдростта, предавана през поколения, да се внесе яснота за..

публикувано на 15.04.17 в 11:10