Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

София през погледа на мотора

Oткрихме мотосезона тази събота ние от "Джинджифил". Освен фенове на високите скорости, мотористите са и големи купонджии, но най-вероятно вие това си го знаете.

Необходимо е да познаваш само един рокер, за да си наясно с тези факти. Голям купон си спретнаха нашите приятели в резиденция Бояна. Нашият екип записа един от почитателите на високите скорости.

Кой е той, можете да научите от интервюто на Констанца Илиева.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Пет години Центърът за обществена подкрепа в Своге работи над капацитета си

Пети рожден ден празнува днес Центърът за обществена подкрепа в Своге. Освен стотиците потребители, използвали и ползващи услугите в него, Центърът може да се похвали и с интерес от съседните общини. За да получат консултация идват хора от Нови Искър и Годеч. Центърът за обществена подкрепа е единственият на територията на община Своге, като всички..

публикувано на 22.01.19 в 11:09

Бендът Brass Against излиза пред софийска публика на 2 февруари

Феноменалният брас бенд Brass Against , познат най-вече с кавърите си на легендарните Rage Against the Machine започва първото европейско турне и включва София в програмата си. Излиза в Sofia Live Club на 2 февруари след гостуване в Гърция, за да представят най-доброто от репертоара си в пълен състав. Това разказа в ефира на Радио София Петър..

публикувано на 22.01.19 в 11:02

Търговци на горива готови за протест

Подготвяният законопроект за административното регулиране на икономически дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, няма да увеличи събираемостта на данъци и акцизи, да спре сивата икономика и да осигури приходи в бюджета. Това заяви на пресконференция в БТА днес Симо Симов, говорител на Националното сдружение на търговци и превозвачи на..

публикувано на 21.01.19 в 19:07

Акушерките у нас - два пъти по-малко от необходимото

В България към момента работят два пъти по-малко акушерки, отколкото има нужда в здравните заведения у нас. Това съобщиха от Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи. От БАПЗГ предоставиха безплатни дистанционни курсове на акушерките в цялата страна по повод днешния Бабинден. Всяка акушерка, която е с редовно членство в..

публикувано на 21.01.19 в 18:33

10 млн. лв. за дофинансиране на общинските болници в София

21 милиона лева са заложени в атуализирания проектобюджет на Столичната община за 2019 г. в сектор "Здравеопазване". 10 милиона лева ще бъдат за дофинансиране на общинските болници. Това съобщи кметът на София Йорднка Фандъкова, която направи проверка на ремонтираното отделение по хирургия на млечната жлеза в Първа САГБАЛ „Света София“. Столичният кмет..

публикувано на 21.01.19 в 17:20