Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

„Твоето момче” - три любовни истории и един фатален край

Кадър от клипа на песента "Твоето момче"
Снимка: youtube.com
„Твоето момче” - така е озаглавено последното парче на певеца Дамян Попов с участието на Дивна.

Видеото към песента разказва три паралелни любовни истории, различни една от друга, но с един общ фатален край. Още в първите си дни клипът към песента успя да натрупа близо 230 000 гледания в сайтовете за видео споделяния, а изпълнителят не скри вълнението си в социалните мрежи.

Не мога да ви опиша радостта си, това е мой първи рекорд, още веднъж благодаря на целия екип, сподели певецът. По парчето той работи с музикалния продуцент Калин Димитров, с когото във времето създадоха синглите "Не виждам без теб" и "Делено на две", а текстът за пореден път е поверен на Росен Димитров.

А след успешният хит "Твоето момче", какво могат да очакват феновете на Дамян Попов, какво е да си фриленсър в България и за концерта на коя група си мечтае да отиде - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Столичната община прекратява договорите на няколко строителни фирми

Няколко договора със строителни фирми ще бъдат прекратени, поради неизпълнения на текущи пътни ремонти в града. Това заяви кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, която посочи, че ще обяви кои са те в началото на следващата седмица. Въпреки тях, тя подчерта, че примерите за лошо изпълнение и забавяне са малко, а контролът върху проектите е..

публикувано на 26.09.17 в 18:40

Откриха Европейската седмица на биотехнологиите

Биотехнологиите се развиват с все по-бързи темпове. А това позволява изключително бърза и точна диагностика на много заболявания, изтъкнаха специалисти от Александровска болница, където официално бе открита Европейската седмица на биотехнологиите. Тя се чества за първи път у нас, а по света - от 2011 г., когато се навършват 60 години от..

публикувано на 26.09.17 в 17:22

Все повече българи избират образованието в чужбина още от средното училище

Все повече български деца избират да продължат образованието си зад граница, като началната възраст за кандидастване за училище в чужбина е 13 години. Данните изнесоха организаторите на международния проект „Световно образование“. Този уикенд в Международното изложение ще бъде в София и ще бъдат представени 50 учебни заведения за средно и висше..

публикувано на 26.09.17 в 16:49

Търг за магистрала "Хемус" се очаква през ноември

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков очаква през ноември да се обяви търгът за избор на изпълнител за автомагистрала „Струма“. Той обяви това по време на Седмия дискусионен форум „Строителството през 2018 г. - перспективи и предизвикателства“. Нанков посочи, че изключителен приоритет на правителството е и АМ..

публикувано на 26.09.17 в 16:43

На 10-ти октомври представят новата визия на площад "Света Неделя"

Вече три години екип от археолози работи по проучването на площад „Света Неделя“. Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че благодарение на тяхната работа, софиянци и гостите на столицата имат възможност да разгледат и научат повече за историята на София, което пък допринася за развитието на културния туризъм в столицата. Кметът..

публикувано на 26.09.17 в 16:40