Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

„Твоето момче” - три любовни истории и един фатален край

Кадър от клипа на песента "Твоето момче"
Снимка: youtube.com
„Твоето момче” - така е озаглавено последното парче на певеца Дамян Попов с участието на Дивна.

Видеото към песента разказва три паралелни любовни истории, различни една от друга, но с един общ фатален край. Още в първите си дни клипът към песента успя да натрупа близо 230 000 гледания в сайтовете за видео споделяния, а изпълнителят не скри вълнението си в социалните мрежи.

Не мога да ви опиша радостта си, това е мой първи рекорд, още веднъж благодаря на целия екип, сподели певецът. По парчето той работи с музикалния продуцент Калин Димитров, с когото във времето създадоха синглите "Не виждам без теб" и "Делено на две", а текстът за пореден път е поверен на Росен Димитров.

А след успешният хит "Твоето момче", какво могат да очакват феновете на Дамян Попов, какво е да си фриленсър в България и за концерта на коя група си мечтае да отиде - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Обсъждат въвеждане на еднопосочни улици в ж.к. „Лев Толстой“

На 25 януари т.г. от 18:00 ч. в ОКИ „Надежда“ ще бъде представен проект за нова организация на движението в ж.к. „Лев Толстой“ - на улиците, заключени в участъка между ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“, бул. „Рожен“, ул. „Ген. Никола Жеков“ и ул. „Република“. Проектът се разработва с цел подобряване организацията на движението и пропускателната..

публикувано на 16.01.18 в 17:57

Отбелязват с изложба 70 години специалност „Стенопис“ в НХА

С изложба в галерия "Академия", катедра "Стенопис" на Художествената академия отбелязва своя 70-годишен юбилей. Професор Олег Гочев, ръководител на катедрата, изтъква че специалността реално съществува много повече от седем десетилетия, защото изкуството на стенопистта като учебна проблематика в дисциплината "Декоративно изкуство с приложение"..

публикувано на 16.01.18 в 16:42

Лекари настояват НЗОК да поема изцяло заплащането на кадриостимулаторите

Кардиолози настояват Здравната каса да поема на 100 процента заплащането на медицинските устройства, необходими на пациенти с риск за внезапна сърдечна смърт. От Сдружението по кардиостимулация и елкектрофизиология напомнят, че страната ни е на първо място в Европа по смъртност, причинена от внезапно спиране на сърцето. Медиците настояват новото..

публикувано на 16.01.18 в 16:41
The Cranberries

“Dreams” - "Кренбърис"

Днес в "Незабравимите" ни е тъжно, защото вече я няма дамата с уникалния глас и маниер на пеене, която няма как да бъде сбъркана, гласът на "Кренбърис" - Долорес О'Риърдън. Емблематична за 90-те, тя "изгасна" вчера, едва на 46 години, в Лондон. Истинска ирландка, през 1990 г., когато е на 19 години, тя се явява на прослушване за вокалистка на..

публикувано на 16.01.18 в 16:08

Актът за киберсигурност е революционен за ЕС

Тази седмица нашата „Радиоприемница“ е дигитална, в унисон с контекста на един от важните приоритети на Българското европредседателство: „Цифровата икономика и уменията на бъдещето“. Електронните комуникации, единният цифров пазар, авторските права, електронната неприкосновеност и киберсигурността са част от въпросите на дневен ред през..

публикувано на 16.01.18 в 15:43