Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

„Твоето момче” - три любовни истории и един фатален край

Кадър от клипа на песента "Твоето момче"
Снимка: youtube.com
„Твоето момче” - така е озаглавено последното парче на певеца Дамян Попов с участието на Дивна.

Видеото към песента разказва три паралелни любовни истории, различни една от друга, но с един общ фатален край. Още в първите си дни клипът към песента успя да натрупа близо 230 000 гледания в сайтовете за видео споделяния, а изпълнителят не скри вълнението си в социалните мрежи.

Не мога да ви опиша радостта си, това е мой първи рекорд, още веднъж благодаря на целия екип, сподели певецът. По парчето той работи с музикалния продуцент Калин Димитров, с когото във времето създадоха синглите "Не виждам без теб" и "Делено на две", а текстът за пореден път е поверен на Росен Димитров.

А след успешният хит "Твоето момче", какво могат да очакват феновете на Дамян Попов, какво е да си фриленсър в България и за концерта на коя група си мечтае да отиде - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

До две години: Нова електронна система за таксуване в градския транспорт

До две години ще бъде въведена електронната системата за таксуване в градския транспорт. Изпълнителният директор на Центъра за градска мобилност Християн Петров каза, че едва ли внедряването ще стане до края на 2019 година, заради очакваните обжалвания след избора на изпълнител за поръчката и покриването на техническите спецификации. През следващите..

обновено на 23.03.18 в 18:01

За 10 години заболеваемостта от туберкулоза в България е спаднала с над 45 процента

Тенденция за намаляване на болните от туберкулоза за девета поредна година, отчитат от Министерството на здравеопазването по повод Световния ден за борба със заболяването - 24 март. Тази година той преминава под мотото "Търсят се: лидери за свят без туберкулоза". Болните в България през миналата година са намалели с 9%, в сравнение с..

публикувано на 23.03.18 в 16:55

Калин Сърменов: Не можем да видим другия и себе си

26 и 28 март 2018 г. са премиерните дати на най-новата постановка на Сатиричния театър „Терапевти“ от Кристофър Дюранг. Режисьор е Владлен Александров, сценографията е на Елена Иванова, а музиката на Асен Аврамов. В представлението участва София Бобчева. Смятам, че нейното място е в Сатирата. Тя е много ярка, с безумно присъствие на сцената...

публикувано на 23.03.18 в 16:40

За празника си НИМХ отвори врати

Световният ден на водата и Световният ден на метеорологията ще бъдат тържествено отбелязани днес в зала "Академик Спас Вацов" на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. В празничния ден ще бъдат разгледани офисите за прогнозите на времето, за хидропрогнозите и за морските прогнози, както и регионалния телекомуникационен център за..

публикувано на 23.03.18 в 16:40

Бас Лансдорп разказва за Мисия Марс в София

Тази вечер, 23 март, можете да присъствате на публична лекция "Следваща цел: Марс" на Бас Лансдорп, който е основател на най-голямата частна инициатива за заселване на Червената планета - Mars One. По време на събитието ще бъдат връчени две стипендии за деца от България за Space Academy в София. Посетителите ще имат уникалната възможност да разгледат..

публикувано на 23.03.18 в 16:20