Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

„Твоето момче” - три любовни истории и един фатален край

Кадър от клипа на песента "Твоето момче"
Снимка: youtube.com
„Твоето момче” - така е озаглавено последното парче на певеца Дамян Попов с участието на Дивна.

Видеото към песента разказва три паралелни любовни истории, различни една от друга, но с един общ фатален край. Още в първите си дни клипът към песента успя да натрупа близо 230 000 гледания в сайтовете за видео споделяния, а изпълнителят не скри вълнението си в социалните мрежи.

Не мога да ви опиша радостта си, това е мой първи рекорд, още веднъж благодаря на целия екип, сподели певецът. По парчето той работи с музикалния продуцент Калин Димитров, с когото във времето създадоха синглите "Не виждам без теб" и "Делено на две", а текстът за пореден път е поверен на Росен Димитров.

А след успешният хит "Твоето момче", какво могат да очакват феновете на Дамян Попов, какво е да си фриленсър в България и за концерта на коя група си мечтае да отиде - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Ще изчезнат ли важни трамвайни линии в София

Преди дни общинският съветник Войслав Тодоров обърна внимание, че на страницата на столичното Направление "Архитектура и градоустройство" е публикувано изменение на Общия устройствен план, което предвижда премахването от движение на ключови трамвайни линии в София. Тодоров сподели, че ако то влезне в сила могат да бъдат премахнати линиите на..

публикувано на 17.11.17 в 18:30

Изтича времето за полезния ефект на антибиотиците

От няколко години в България се отбелязва Ден за правилното прилагане на антибиотиците, а от 2 години страната ни участва в Световната седмица, посветена на осведомеността за отговорно прилагане на антибиотиците. През 2017-а Седмицата е до 19 ноември. Най-тревожният въпрос, свързан с прилагането на антибиотици, е резистентността на бактериите..

публикувано на 17.11.17 в 16:44

12 писатели от Вишеградската четворка у нас за Софийския международен панаир на книгата

Съвременна европейска литература с фокус върху страните от Вишеградската четворка и България ще представи Софийският международен литературен фестивал. 5-тото му издание традиционно ще бъде в рамките на Софийския международен панаир на книгата от 12 до 17 декември в НДК. За среща с българската публика пристигат 12 чуждестранни писатели от..

публикувано на 17.11.17 в 16:37

Какви нарушения допускат търговците в зимните ни курорти

От Комисията за защита на потребителите вече се готвят за проверки по зимните курорти. Началото на инспекциите предстои до две седмици, а приоритетно ще се проверят хванати в нарушения през предишния сезон. От Комисията за защита на потребителите уточняват още, че към тях работи и Европейски потребителски център, към който потребителите могат да..

публикувано на 17.11.17 в 16:18
Рияд през нощта

Проф. Владимир Чуков за предимствата от владеенето на арабски език

Тази седмица в „Радиоприемница“ се интересувахме от чуждата култура, екзотичните и далечни езици и ползата, която носи тяхното познаване. В последния ден от работната седмица в ЕС решихме да разберем какви са предимствата от владеенето на арабски език, затова разговаряхме с арабиста проф. Владимир Чуков, а той пък ни разказа, че в арабския свят..

публикувано на 17.11.17 в 16:06