Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Орлин Павлов за филмите, сериалите, бъдещия албум и концерт в края на годината

Снимка: БНР
Песента на Орлин Павлов “Funny Side of Me” от филма „Нокаут“ оглави новата класация за българска поп и рок музика  „БНР ТОП 20“.

Много съм щастлив. За целия екип на филма е много хубава новина , че сме на първо място.

Хората, които стоят зад клипа, са свързани изцяло с филма. Днес Владимир Михайлов има премиера на нова негова песен, която също е част от саундтрака на „Нокаут“. Ще бъде представен и новият клип на Гари Дурдан, а парчето също е към филма, разказа ни Орлин Павлов.

За “Funny Side of Me” Орлин казва: Искахме парчето да е живо, да е фънки, и понеже много голяма част от филма е сниман в клубове в Ню Йорк, искахме да има такова звучене - фънки, на моменти диско, поп…

Освен във филма, скоро ще видим талантливия изпълнител и в сериала „Скъпи наследници“, който е сниман година и половина, през която певецът ни разказа, че е спал съвсем малко, но очевидно е била продуктивна. 

За бъдещите си проекти пък той сподели, че са свързани с повече музика, която ще бъде в най-различни жанрове, но обеща да направи поп албум, който да представи с концерт в края на годината.

Целия разговор на Лили Големинова с Орлин Павлов - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Над 30 инсталации представят научни явления и закони в Музей - Експериментариум в "София Тех Парк"

“София Тех Парк“ организира днес информационен ден по втората фаза на проекта „Научно-технологичен парк“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“. Първата фаза на проекта беше реализирана с безвъзмездна финансова помощ от Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013 година...

публикувано на 17.01.18 в 19:16

VORTEX вкарва публиката в състояние на неопределеност

"Театър на сетивата София" представя VORTEX - новия и дългоочакван проект от вида „театър на сетивния лабиринт“. Спектакълът превръща публиката в съставен елемент от случващото се, тя се разделя с обичайната си сигурност и попада в състояние на неопределеност. Вероятно, точно в това е разликата между традиционния и сетивния театър.  Актрисата и..

публикувано на 17.01.18 в 18:27

Акушерките настояват за самостоятелни практики и начална заплата, колкото 3 минимални

Дни преди професионалния си празник – Бабинден (21 януари), акушерки и специалисти по здравни грижи изпращат до държавни и здравни институции Декларация с искания за условията на работа и заплащането. Те настояват за регламентиране на акушерски пренатални, постнаталани и патронажни грижи; изработване и приемане на акушерски стандарт, съобразен с..

публикувано на 17.01.18 в 16:52

Най-голямото сватбено събитие в страната с 10-о юбилейно издание

За десети пореден път София ще бъде домакин на изложението, което ще събере над 50 фирми от всички сфери на сватбената индустрия. След като вземат решение за съвместно съжителство, двойките се сблъскват с по-трудната част от това да кажеш ДА - организацията на сватбата. Зад мечтания сватбен ден стои много труд по организацията, контакт с много фирми..

публикувано на 17.01.18 в 16:22

Escape room и българското училище

През последните години пъзел стаите се превърнаха в хит сред малки и големи, защото са забавен начин да избягаме от натовареното напрежение и да се превърнем в детективи и да попаднем в приказка. Една българска студентка обаче създаде образователна пъзел стая, която вече успешно се прилага в училище. Това е 21-годишната Катерина Ценкуловска,..

публикувано на 17.01.18 в 16:19