Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Орлин Павлов за филмите, сериалите, бъдещия албум и концерт в края на годината

Снимка: БНР
Песента на Орлин Павлов “Funny Side of Me” от филма „Нокаут“ оглави новата класация за българска поп и рок музика  „БНР ТОП 20“.

Много съм щастлив. За целия екип на филма е много хубава новина , че сме на първо място.

Хората, които стоят зад клипа, са свързани изцяло с филма. Днес Владимир Михайлов има премиера на нова негова песен, която също е част от саундтрака на „Нокаут“. Ще бъде представен и новият клип на Гари Дурдан, а парчето също е към филма, разказа ни Орлин Павлов.

За “Funny Side of Me” Орлин казва: Искахме парчето да е живо, да е фънки, и понеже много голяма част от филма е сниман в клубове в Ню Йорк, искахме да има такова звучене - фънки, на моменти диско, поп…

Освен във филма, скоро ще видим талантливия изпълнител и в сериала „Скъпи наследници“, който е сниман година и половина, през която певецът ни разказа, че е спал съвсем малко, но очевидно е била продуктивна. 

За бъдещите си проекти пък той сподели, че са свързани с повече музика, която ще бъде в най-различни жанрове, но обеща да направи поп албум, който да представи с концерт в края на годината.

Целия разговор на Лили Големинова с Орлин Павлов - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

20 електробуса тръгнаха в София

20 нови напълно електрически автобуса Yutong тръгват по две столични линии - 9 и 309. Новите автобуси са с дължина 12 м и са специално предназначени за градовете с натоварен трафик, които искат да подобрят качеството на въздуха. Електробусите са с пробег от около 300 км с едно зареждане. 4 часа е времето за пълно зареждане на акумулаторите...

публикувано на 12.12.18 в 18:30

"Български пощи" пусна марка, посветена на Нелсън Мандела

Главният изпълнителен директор на „Български пощи“ Деян Дънешки представи малотиражно пощенско-филателно издание (пощенска марка), което е посветено на 100-годишнината от рождението на Нелсън Мандела. В официалната церемония участва посланикът на Република Южна Африка в България Ванеса Калверт. В рамките на събитието беше представена и фотографска..

публикувано на 12.12.18 в 16:56

350 деца годишно ползват високотехнологична апаратура в СБРДЦП "Света София"

В последните си издания „Българската Коледа“ си поставя за цел да помогне комплексно на децата с тежки заболявания и увреждания, като осигури съвременна високотехнологична апаратура и подкрепи допълващите грижи, необходими за оздравяването на тези деца.  За тази цел през изминалата година кампанията дари на СБРДЦП "Света София" две нови роботизирани..

публикувано на 12.12.18 в 16:27
Цветята нито ще ни направят по-хубави, нито по-здрави, ако килограмите са ни в повече...

Наднорменото тегло и затлъстяването - основателно заподозрените за пандемията от захарен диабет тип 2

Една от основните причини за пандемията от захарен диабет тип 2 е наднорменото тегло и затлъстяването. Според данни на СЗО от 2018 година 1,9 млрд. възрастни са със затлъстяване или наднормено тегло, 75 милиона от тях са деца до 19-годишна възраст. Според специалистите, един от индикаторите за метаболитно здраве е обиколката на талията - до 94 см..

публикувано на 12.12.18 в 16:15

Забине Бокмюл: Чрез писането се чувствам свободна

Писателката от Лихтенщайн Забине Бокмюл днес се среща днес с читатели и посетители на Софийския международен литературен фестивал, за да разкаже каква е идеята за обикновените хора, които крият необикновени истории. В предаването "Радиоприемница" на Радио София тя обясни, че писателският й интерес е насочен предимно към нормалните, ежедневни истории..

публикувано на 12.12.18 в 15:32