Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Орлин Павлов за филмите, сериалите, бъдещия албум и концерт в края на годината

Снимка: БНР
Песента на Орлин Павлов “Funny Side of Me” от филма „Нокаут“ оглави новата класация за българска поп и рок музика  „БНР ТОП 20“.

Много съм щастлив. За целия екип на филма е много хубава новина , че сме на първо място.

Хората, които стоят зад клипа, са свързани изцяло с филма. Днес Владимир Михайлов има премиера на нова негова песен, която също е част от саундтрака на „Нокаут“. Ще бъде представен и новият клип на Гари Дурдан, а парчето също е към филма, разказа ни Орлин Павлов.

За “Funny Side of Me” Орлин казва: Искахме парчето да е живо, да е фънки, и понеже много голяма част от филма е сниман в клубове в Ню Йорк, искахме да има такова звучене - фънки, на моменти диско, поп…

Освен във филма, скоро ще видим талантливия изпълнител и в сериала „Скъпи наследници“, който е сниман година и половина, през която певецът ни разказа, че е спал съвсем малко, но очевидно е била продуктивна. 

За бъдещите си проекти пък той сподели, че са свързани с повече музика, която ще бъде в най-различни жанрове, но обеща да направи поп албум, който да представи с концерт в края на годината.

Целия разговор на Лили Големинова с Орлин Павлов - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Пенка Кунева

Пенка Кунева: Музиката ни кара да изпитваме емоции

Композитор съм на музика за филми, видеоигри и телевизия. Работя в Лос Анджелис от деветнайсет години, а страстта към филмите и видеоигрите идва от това, че в България бабите са ни разказвали много приказки. Така се представя Пенка Кунева, българката, която от деветнайсет години има успешна кариера на композитор в Холивуд. На въпросa: "Кога е..

публикувано на 18.03.18 в 12:00
град Самоков

Самоков - добра идея за уикенд почивка близо до София

Едно от приятните места за отдих в близост до столицата е Самоков. Градът се намира на около 60 км. от София и е част от Стоте национални туристически обекта. На 12 км. от Самоков се намира туристическият комплекс Боровец, който предлага отлична възможност за практикуване на зимни спортове. В близост е и туристическият комплекс „Мальовица“ и..

публикувано на 18.03.18 в 11:00
Веско Ешкенази

Веско Ешкенази: От постъпването си в оркестъра мечтая за този концерт

Кралският Концертгебау оркестър - Амстердам за първи път ще свири в България на 30 юни в НДК. София е предпоследната спирка от европейското му турне „Кралският Концертгебау оркестър среща Европа “ (RCO meets Europe ), което включва концерти в 28 европейски държави.  За цигуларя Веско Ешкенази , който от осемнайсет години е концертмайстор на..

публикувано на 17.03.18 в 15:30
Цирикова църква

До храма "Св. Дух" - паметник на мъчениците от Цирикова църква

На около 2 часа пешеходно разстояние от Чудните мостове, над с. Забърдо в Родопите, се намира връх Цирикова църква. В местността, наречена по-късно Кабата, сред широката поляна, до средата на XVII век, е имало църква. Легендата гласи, че по време на помохамеданчванията там, българите отказали да приемат чуждата вяра. Те били вкарани в черквата, където..

публикувано на 17.03.18 в 11:35

Перфекционизмът често носи напрежение и емоционална болка

Перефекционизмът - добро или зло? Кога и защо се появява и какво издава? До какво води и как да се справим с него? С тези въпроси се обърнахме към психолога Яна Кирова в предаването ни "Контрасти". В съвременната култура ние сме склонни да се възхищаваме от перфекционизма заради високите стандарти, които поставя. Дали обаче цената си струва? Особено..

публикувано на 17.03.18 в 10:45