Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Орлин Павлов за филмите, сериалите, бъдещия албум и концерт в края на годината

Снимка: БНР
Песента на Орлин Павлов “Funny Side of Me” от филма „Нокаут“ оглави новата класация за българска поп и рок музика  „БНР ТОП 20“.

Много съм щастлив. За целия екип на филма е много хубава новина , че сме на първо място.

Хората, които стоят зад клипа, са свързани изцяло с филма. Днес Владимир Михайлов има премиера на нова негова песен, която също е част от саундтрака на „Нокаут“. Ще бъде представен и новият клип на Гари Дурдан, а парчето също е към филма, разказа ни Орлин Павлов.

За “Funny Side of Me” Орлин казва: Искахме парчето да е живо, да е фънки, и понеже много голяма част от филма е сниман в клубове в Ню Йорк, искахме да има такова звучене - фънки, на моменти диско, поп…

Освен във филма, скоро ще видим талантливия изпълнител и в сериала „Скъпи наследници“, който е сниман година и половина, през която певецът ни разказа, че е спал съвсем малко, но очевидно е била продуктивна. 

За бъдещите си проекти пък той сподели, че са свързани с повече музика, която ще бъде в най-различни жанрове, но обеща да направи поп албум, който да представи с концерт в края на годината.

Целия разговор на Лили Големинова с Орлин Павлов - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Георги Димитров - Жожо: Искам светът да стане по-добър чрез музика

Възпитаник на НМУ "Любомир Пипков" - София, от класа на Цветан Андреев. Едновременно младши студент в Университета по изкуствата в Грац, в класа на проф. Паоло Пегораро. Първи носител на учредения през миналата година приз "Олга Камбурова", както и на над петнайсет първи отличия от конкурси у нас и в чужбина. Името му е Георги Димитров - Жожо , който..

публикувано на 23.06.18 в 15:05

Д-р Иван Диков: При всяко съмнение за генитална инфекция трябва веднага да се вземат мерки

В сезона на високите температури, отпуските, по-честите пътувания, деликатният въпрос за опасността от генитални инфекции излиза на дневен ред. Крият ли риск водните басейни, плуването, общите сервизни помещения? При какви оплаквания задължително трябва веднага да се обърнем към специалист, кои са най-честите инфекции при непротектиран полов акт и..

публикувано на 23.06.18 в 13:10

Близо 200 спортисти ще се включат във „Витоша 100“

Близо 200 спортисти и повече от 2500 любители на планината и силните усещания се включват в традиционната вече 42-ра обиколка на Витоша, известна като „Витоша 100“. Името подсказва и приблизителната дължина на трасето. Колоездачите вече са по него, а в 23.59 тази вечер ще стартира маратонът за бързоходците. Има и дуатлон, който се нарича "Виташа 200"...

публикувано на 23.06.18 в 11:25

Огледала, светли цветове и подходящи мебели правят чудеса в тесните стаи

Вашият дом е повече от няколко прозореца, невзрачни стени и кафява врата. Ако се запознаем с няколко малки тайни за това как можем да направим малката къщурка просторен замък и кои цветове са успокояващи и модерни за сезона, ще направим своя дом уютен и желан. Какви са те, обяснява Денис Ли , архитект от Казахстан, който живее и твори в София: Много..

публикувано на 22.06.18 в 18:49

Изложба разкрива Близкия изток през погледа на българските учени

Трудно ли е да се достигне до загадките на държавите от Близкия изток, това разказва изложбата "Близкият изток през погледа на българските учени", която вече може да бъде разгледана във фоайето на Централната университетска библиотека на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Изложбата обединява две експозиции. Първата е "Катедра „Арабистика и..

публикувано на 22.06.18 в 17:41