Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Орлин Павлов за филмите, сериалите, бъдещия албум и концерт в края на годината

Снимка: БНР
Песента на Орлин Павлов “Funny Side of Me” от филма „Нокаут“ оглави новата класация за българска поп и рок музика  „БНР ТОП 20“.

Много съм щастлив. За целия екип на филма е много хубава новина , че сме на първо място.

Хората, които стоят зад клипа, са свързани изцяло с филма. Днес Владимир Михайлов има премиера на нова негова песен, която също е част от саундтрака на „Нокаут“. Ще бъде представен и новият клип на Гари Дурдан, а парчето също е към филма, разказа ни Орлин Павлов.

За “Funny Side of Me” Орлин казва: Искахме парчето да е живо, да е фънки, и понеже много голяма част от филма е сниман в клубове в Ню Йорк, искахме да има такова звучене - фънки, на моменти диско, поп…

Освен във филма, скоро ще видим талантливия изпълнител и в сериала „Скъпи наследници“, който е сниман година и половина, през която певецът ни разказа, че е спал съвсем малко, но очевидно е била продуктивна. 

За бъдещите си проекти пък той сподели, че са свързани с повече музика, която ще бъде в най-различни жанрове, но обеща да направи поп албум, който да представи с концерт в края на годината.

Целия разговор на Лили Големинова с Орлин Павлов - чуйте в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Селфитата на форума са разрешени

Sofia Fashion Week 2018 стартира с представяне на български дизайнери

Тази седмица започна един от най-големите модни форуми в България - Sofia Fashion Week . В понеделник бяха представени колекции на млади български дизайнери. В следващите дни ще дефилират моделите на известни български и световни дизайнери, както и на известни фризьори и стилисти. На събитието беше и нашият репортер Лили Друмева, която направи..

публикувано на 18.09.18 в 19:35

Център за 1 млн. лева в район "Слатина" ще подкрепя 30 души с увреждания

Договор за изпълнение на проект за изграждане на „Център за подкрепа за лица с увреждания“ в София подписаха кметът Йорданка Фандъкова и заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова. По проекта ще бъде създадена пилотна услуга „Център за подкрепа за лица с увреждания“. Ще бъде осигурена комплексна подкрепа чрез..

публикувано на 18.09.18 в 16:33

Проектът "КиндиРу" дава добри резултати

Резултатите от експерименталния проект, който бе проведен в шест софийски детски градини, по австралийската програма за ранно детско развитие "КиндиРу", бяха представени в Столичната община. Децата, работили по специализираната програма, са постигнали по-високи резултати в сравнение с тези, които са останали извън нея. В проекта, започнал миналата..

публикувано на 18.09.18 в 16:18

Промени в закона премахват двойните стандарти при храните

Храните, които се внасят в България, трябва да имат официален сертификат, за са еднакви с продуктите, продавани в страната на произход. Това предвижда проектозакон за изменение и допълнение на Закона за храните. Автори на проектозакона са Съюз „Произведено в България“ и Националният съюз на земеделските кооперации в България. Едно от предложенията е..

публикувано на 18.09.18 в 16:12

София в 105 минути

Тази седмица предаването ни е посветено на София – на нейната култура, история и дух. Може ли историята на града да бъде разказана в 105 минути, кои са най-ярките събития и факти, достиженията в архитектурата и градоустройството, постиженията в науката и изкуството, кои са ярките личности в историята на нашия град – за всичко това разговаряхме в..

публикувано на 18.09.18 в 15:59