Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Георги Георгиев от "Остава" пусна втора своя песен под името Homeovox

Кадър от клипа на "Само ти"

Преди около 3 години излезе първият сингъл – „Изгубен“, на Homeovox – проект на Георги Георгиев – музикант и композитор от любимата група „Остава“. Днес в „Радиокафе“ Георги гостува с готова втората песен – „Само ти“, дори за нея е готов и видеоклипът.

До края на лятото искам да спретна един малък албум (ЕР), да се освободя емоционално от някои свои песни, които ми харесват и са израз на личния ми музикален вкус – призна музикантът в ефира на Радио София.

По новия запис Георги е направил почти всичко сам. Той е автор на текста, музиката, на аранжимента (заедно с Мартин Стоянов).
В клипа на „Само ти“ участват и актьорите Гергана Плетньова, Надя Керанова, Любов Череш, Атанас Кочев, Сияна Шишкова, Мина Петрова.

В заключение да припомним, че Homeovox даде и пръв БГ тласък на вече доста популярната и заобичана група Hayes & Y, както и на Bears And Hunters , Taking Heed и др.

За да се присъедините към пожеланията за успех на новите песни на Георги Георгиев, чуйте разговора с него на Лили Големинова и Лъчезар Христов и изгледайте клиповете.

Ако искате да видите „Остава“ на живо и на открито – тази събота отидете до фонтана пред Регионалния исторически музей на София, след 20 ч. в Нощта на музеите. (чуйте още за бъдещи живи изяви)

ВИЖТЕ ОЩЕ
Кметът на София Йорданка Фандъкова

Фандъкова: Работим за визията на София до 2050 г.

Нашият екип подходи изключително сериозно към темата за промяната на Общия устройствен план със създаването на специален екип, който да подготви и предложи визията на София до 2050 г., т.е. ние работим в момента за това София да има ясна перспектива, да се отчете мнението на гражданите, много широко обсъждане на приоритетите и визията на базата,..

публикувано на 21.01.19 в 11:31

Със Зимен фест на Витоша отбелязваме Световния ден на снега

Поради изключително доброто представяне на София – като 4 години подготовка, като иновативност и събития в качествата си на европейска столица на спорта в кулминационната 2018 г., съответната международна асоциация даде право на града да запази титлата завинаги. Това се случва за пръв път в историята. Столичният кмет Йорданка Фандъкова е избрана..

публикувано на 21.01.19 в 11:17
Модели от хартия, които Лидия успява сама да изработи

Лидия Христова: Когато срещнем Доброто, трябва да го прегърнем

"Квантовите добрини" - така е озаглавила своето писмо до „Моята история за доброто“ Лидия Христова. Нейната история е колкото обикновена, толкова и невероятна. Лидия е машинен инженер, гимназиален преподавател по информатика и ИТ, със сертификат и компетентности за работа в интеркултурна среда,… но безработна с двигателен дефицит, вследствие..

публикувано на 21.01.19 в 10:16

Зоран Джуров: Българи и сърби съжителстват много добре от години

Българи и сърби съжителстват много добре от години, заяви Зоран Джуров - председател на Общинския съвет в Цариброд в предаването “Радиокафе”. През следващите десетилетия най-голямото предизвикателство ще бъде как младите хора да останат в Цариброд, за да живеят, а и по-възрастните хора да не заминават за София или Западна Европа, а да останат тук ,..

публикувано на 18.01.19 в 18:37

Автобусният бранш настоява тол системата да отпадне за тях

Автобусният бранш настоява тол системата да отпадне за тях и да пътуват с винетни стикери. Основният аргумент против тол системата е, че четири месеца преди стартирането й превозвачите нямат яснота за това колко ще им струва и как ще се отрази на крайната цена за потребителите. Договорите за обществен превоз са сключени основно по реда на ЗОП и са с..

публикувано на 18.01.19 в 18:07