Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Георги Георгиев от "Остава" пусна втора своя песен под името Homeovox

Кадър от клипа на "Само ти"

Преди около 3 години излезе първият сингъл – „Изгубен“, на Homeovox – проект на Георги Георгиев – музикант и композитор от любимата група „Остава“. Днес в „Радиокафе“ Георги гостува с готова втората песен – „Само ти“, дори за нея е готов и видеоклипът.

До края на лятото искам да спретна един малък албум (ЕР), да се освободя емоционално от някои свои песни, които ми харесват и са израз на личния ми музикален вкус – призна музикантът в ефира на Радио София.

По новия запис Георги е направил почти всичко сам. Той е автор на текста, музиката, на аранжимента (заедно с Мартин Стоянов).
В клипа на „Само ти“ участват и актьорите Гергана Плетньова, Надя Керанова, Любов Череш, Атанас Кочев, Сияна Шишкова, Мина Петрова.

В заключение да припомним, че Homeovox даде и пръв БГ тласък на вече доста популярната и заобичана група Hayes & Y, както и на Bears And Hunters , Taking Heed и др.

За да се присъедините към пожеланията за успех на новите песни на Георги Георгиев, чуйте разговора с него на Лили Големинова и Лъчезар Христов и изгледайте клиповете.

Ако искате да видите „Остава“ на живо и на открито – тази събота отидете до фонтана пред Регионалния исторически музей на София, след 20 ч. в Нощта на музеите. (чуйте още за бъдещи живи изяви)

ВИЖТЕ ОЩЕ

Няма опасни прелези, а неразумни шофьори

Въпреки че железопътната ни инфраструктура е с един от най-високите проценти на автоматични и технически средства за осигуряване на сигнализирането на жп прелези, статистиката на Национална компания Железопътна инфраструктура (НКЖИ) сочи, че само за последните 3 години, при инциденти на прелези са ранени 25 души, а загиналите са 11. За същия..

публикувано на 14.08.18 в 17:50

Ремонтът на 700 м от ул. "Резбарска" в кв. "Подуяне" струва 1 млн. лева

До началото на учебната година трябва да приключи ремонтът на ул. "Резбарска" в кв. "Подуяне". Трасето е с дължина около 700 метра, а по него ежедневно се движат и автомобили, и тежка механизация, тъй като районът освен жилищен е и индустриален. Ремонтът на ул. "Резбарска" започна през месец юли, а участъкът беше в много тежко състояние,..

публикувано на 14.08.18 в 17:26

5 дни изящество в Орешак: грънчарство, тъкачество, дърворезба, иконопис

От 15 до 19 август в троянското село Орешак ще ви посрещнат на Националното изложение на художествените занаяти. В 5те дни ще можете  да видите и да участвате в ателиета по грънчарство, тъкачество, дърворезба и иконопис, съчатани с богата музикална палитра. Традиционният панаир на занаятите в село Орешак има дълга история. Още в края на 18-и век..

публикувано на 14.08.18 в 16:40

Фолклорният фестивал „Нестия” се завръща с нова сила

След двегодишно прекъсване, отново се възобновява провеждането на фолклорния фестивал „Нестия” в община Сапарева баня. Това ще бъде шестото издание на празника, който се провежда в дните от 17 до 19 август и носи мотото „Край Германея с Песни музика и танци“. В първия и последния ден на фестивала, програмата ще се проведе на амфитеатър..

публикувано на 14.08.18 в 16:29
Самоков, парк

Цяла седмица чествания за празника на Самоков

Една седмица ще продължат честванията по отбелязването на празника на Самоков. Предвидени са културни и спортни събития на различни места в града, а в много от тях могат да се включат жителите и гостите. Програмата започва на 15 август, когато се отбелязва храмовият празник на Митрополитската църква. Кулминацията е на 21 август, когато е Денят на Св...

публикувано на 14.08.18 в 16:15