Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

На 14 септември

Светльо Витков кани на надсвирване между The Legends и "Контрол"

"Докторс Гого Бенд" допълва картинката и вечерта, на свидетелите веселбата е гарантирана
Легендарните музиканти от
Svetlio & The Legends и Контрол
излизат на една сцена
за (може би) легендарен концерт.

Изявата е насрочена за утре вечер в Маймунарника.

Достоен партньор в културното събитие е ансамбълът Докторс Гого Бенд.

Чуйте за случая  какво се зарече и обеща Svetlio (разбирай Светльо Витков) пред Катя Василева.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Любов Костова: Няма неподходяща възраст за изучаване на чужди езици

Цяла седмица предаването “Радиоприемница” е посветено на днешния ден, който е обявен за Европейски ден на езиците, одобрен като такъв от Съвета на Европа. По този повод гост в предаването е един полиглот и любител на чуждите езици - директорът на Британския съвет Любов Костова . Тя е категорична, че няма неподходяща възраст за изучаване на чужд език...

публикувано на 26.09.18 в 14:04

Проф. Никола Григоров: Алкохолът удължава живота, но неусвоеният започва да руши здравето

Алкохолът няма само едно лице* – добро или лошо, твърди един от най-добрите гастроентеролози, известният не само в България проф. Никола Григоров . Алкохолът успокоява, социализира, но и не прощава в един момент води до алкохолна абстиненция, води до отравяне на клетките, до зависимост, до агресивност, изолираност деградация. „Има..

публикувано на 26.09.18 в 13:52

"Антихрист" е аларма, че губим битката в себе си

"Нов театър НДК" кани на премиерата на "Антихрист" по Емилиян Станев. Режисьорът Бойко Илиев каза пред Радио София, че драматизацията е била готова още преди 15 години, но сега усеща, че е дошло подходящото време за тази премиера: "Антихрист" освен че провокира със сложното слово, динамиката на вътрешния процес, терзанията на ума между Еньо и..

публикувано на 26.09.18 в 12:57

Висококласният ресторант, управляван от студенти

Ресторант “Таланти” е единственият висококласен ресторант в Източна Европа, управляван изцяло от студенти. Обучаващите се преминават през всяка позиция в дейността на ресторанта като част от интензивната си двугодишна образователна програма. Те са ръководени от главния готвач Милен Златев от и шеф-инструктора Хюг Бутен. Ако трябва да съберем в три точки..

публикувано на 26.09.18 в 12:07

"Птичи поглед" над София в компанията на приятели

The View е място за хапване със спиращи дъха гледки към София, модерен интериор, изискана атмосфера и невероятно меню. На височина от 85.2 метра той е най-високо разположеният ресторант в България, а с панорамната гледка разкрива прелестите на града. Менюто включва вкусни закуски от 7:30 часа в делничните дни, през разнообразни обедни предложения,..

публикувано на 26.09.18 в 11:53