Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Улица „Централна“ в „Овча Купел” минава над метрото и заради него става по-дълга

Улица „Централна“ в столичния квартал „Овча Купел” ще стане два пъти по-дълга. Изграждането на новата част започна, а то беше продиктувано от бъдещото метро в участъка. Общата дължина на улицата е около 1.2 км, от тях изцяло нови са 750 метра –..

публикувано на 02.08.19 в 17:40

Временно ограничение на движението в тунел "Витиня"

Движението в посока София в тунел "Витиня" на магистрала "Хемус" ще бъде ограничено от 22.00 часа днес до 5.00 часа на 1 август, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".  Причината е профилактика на осветлението в съоръжението. Затова трафикът..

публикувано на 31.07.19 в 08:24

Колите се връщат по южното платно на бул. "България", пешеходците ще почакат

От тази нощ се възстановява движението в южното платно на бул. "България" в участъка от бул. "И. Гешов" до бул. "Черни връх", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова след проверка на ремонтните дейности на южното платно на бул. "България". Работата..

публикувано на 26.07.19 в 11:55

Не е велосипед, не е мотор, що е то? Как да се движим с него и къде да го паркираме?

През последните месеци по улиците на София все по-често срещаме електрическите тротинетки. Тенденцията нахлу и у нас, след като в много други градове по света те станаха хит като средство за придвижване на кратки разстояния. Наред с предимства,..

обновено на 25.07.19 в 16:43

Дезинфекцират паркинги на АМ "Тракия"

Екипи извършват дезинфекция по паркингите на АМ „Тракия”, в отсечката между областите Стара Загора, Сливен и Ямбол. Освен на магистралите, честа дезинфекция и почистване на контейнерите за боклук се извършва и на..

публикувано на 23.07.19 в 10:38
Анжелина Тотева

ДАБДП с поредица инициативи през лятото за повишаване пътната безопасност

„Пази семейството си на пътя“ е мотото на поредицата от инициативи, които организира Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ (ДАБДП) съвместно с отдел Пътна полиция към МВР по време на различни масови прояви през летния сезон, като..

публикувано на 22.07.19 в 17:55

Агенция излезе с конкретни мерки за пътна безопасност

Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" разпрати на всички министерства, агенции и общини препоръка за внедряване на системи за управление на безопасността при движение по пътищата, с конкретни елементи, които да залегнат в тях...

публикувано на 19.07.19 в 11:07

Асфалтират бул. "България" между бул. "Черни връх" и "Акад. Иван Гешов“

Започна полагането на последния слой асфалт на бул. "България" между бул. "Черни връх" и бул. "Акад. Иван Гешов“, съобщи кметът Йорданка Фандъкова . След завършване на преасфалтирането на южното платно, движението ще бъде обърнато и ще започне ремонт..

публикувано на 17.07.19 в 15:23

Ученици от Чепеларе със 7-о място на еко маратон в Лондон

Ученици от Чепеларе създадоха кола, изминаваща близо 600 км с един киловатчас енергия.  Благодарение на любовта си към инженерните науки и автомобилите, ученици и студенти от Чепеларе, Бургас и Русе мериха сили със свои връстници на състезание за..

публикувано на 16.07.19 в 18:45

Продължава набирането на водачи в "Столичен автотранспорт"

Продължава набирането на шофьори в "Столичен автотранспорт". Това съобщи директорът на дружеството Слав Монов . След увеличението на заплатите вече са назначени около 60 нови водачи на автобуси. На полигона в "Малашевци" могат да се обучават 29..

публикувано на 16.07.19 в 18:05