Без направление

Some Details

Публикации

Ракът на гърдата на фокус в предаването "Без направление" днес

Здравето на женските гърди поставяме на фокус в днешното издание на „Без направление“.   С д-р Румен Филипов, специалист по обща и гръдна хирургия говорим за профилактиката при жени със силиконови импланти – защо е важна и какви специалисти я водят?..

публикувано на 14.06.23 в 10:37

Секцио или нормално раждане питаме днес в "Без направление"

Секцио или нормално раждане е темата на днешното издание на предаването "Без направление". Наш събеседник ще е гинекологът Стефани Маркова.  Тя е амбициозен и отдаден на работата си млад лекар, част от екипа на NewLife Clinic. В момента специализира в..

публикувано на 17.05.23 в 09:54

В "Без направление" днес говорим за розацеята

Розацеята е дерматологично заболяване, което предизвиква и физически и психологически дискомфорт, пояснява Д-р Веселина Бельова от университетската болница „Лозенец“: "Розацеята реагира доста бурно на слънчевата светлина. Тя се изявява в общо..

обновено на 10.05.23 в 09:34

Можем ли да откъснем подрастващите от телефоните - днес в "Без направление"

Моделите за подражание и какви вреди могат да нанесат? Днес инфлуенсъри и влогъри обсебват интернет пространството.  Кои са най-податливи на влияние и можем ли да откъснем подрастващите от телефоните – говори Ваня Чечева, съуправител на кабинет..

публикувано на 26.04.23 в 09:59

За псориазиса и кожните проблеми днес в "Без направление"

Въпреки колебливото време навън, все пак слънце ще изгрее, а лятото, освен всички позитиви, носи и опасности за кожата. Как да я подготвим за пролетта, повече помагат или вредят слънчевите лъчи?  Благоприятно ли действат на болните от псориазис? Каква..

публикувано на 19.04.23 в 10:00

В "Без направление" днес събеседник е ортодонтът д-р Татяна Донева

Какво представлява детската ортодонтия и кога трябва да заведем детето на ортодонт за първи път? Кривите зъби при децата, неправилната захапка – тези и други теми ще коментираме с д-р Татяна Донева в предаването "Без направление" днес след емисията..

обновено на 12.04.23 в 10:49
Д-р Димитър Буковинов по време на кръводарителска акция, организирана от лекарите в УМБАЛ

Защо кръводаряването е важно в "Без направление" с д-р Димитър Буковинов

За всички групи има недостиг на кръв. Причината е и увеличаването на здравните заведения в Бургаска област. Това заяви д-р Димитър Буковинов, лекар специализант към отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ-Бургас: "Имаме много болници,..

публикувано на 05.04.23 в 09:50

Д-р Топчийска:Успеваемостта на операцията на катаракта е над 95%

Операцията е единственото  лечение на катаракта на очите, каза  д-р Малина Топчийска. Тя е специалист  офталмолог в медицински център "Оксиком".От перде на очите страдат предимно хора в напреднала възраст. Д-р Топчийска уточни "Катарактата е..

публикувано на 29.03.23 в 12:00

"Без направление" днес - тема, за която се избягва да се говори:

В днешното издание на предаването „Без направление“ ще си говорим за едно премълчавано от много жени състояние. А именно неволното изпускане на урина, за което не се говори толкова открито.  Разговорът ни ще бъде с д-р Дарина Давидова, която е..

публикувано на 22.03.23 в 10:50

В " Без направление" гостуват двама лекари днес

 Среща с двама специалисти ви предлагаме днес от 11 до 12 часа в предаването " Без направление". Разговорите с тях са свързани със заболявания, които, за съжаление, обхващат все повече хора.  Първият ни акцент ще бъде върху болестта на Хашимото  На какво..

публикувано на 15.03.23 в 10:37