Без направление

Some Details

Публикации

Последиците от празниците - в "Без направление" на 21 декември

Тежките маси може да доведат до нелеки последици за организма ни. А някои от тях – да ни заведат на хирург. Особено, ако прекаляваме. За тези опасности и до какво може да доведе прекомерната употреба на кисело зеле и/или шамфастък?  И още – как можем..

публикувано на 21.12.22 в 11:02

В "Без направление" днес говорим за мъжкото здраве

За мъжко здраве ще говорим в следващите минути на предаването „Без направление“. Темата ни днес е провокирана от месеца, в който сме и инициативата Мовембър. Какво представлява тя и кога трябва да започне профилактиката относно възможни заболявания на..

публикувано на 23.11.22 в 10:08

В "Без направление" - съвети от невролог

Увеличават се респираторните заболявания през последните седмици, коментират личните лекари. Симптомите са стандартни – запушен нос, хрема, болки в гърлото, кихане и кашляне! Съветът е: останете си у дома и се лекувайте! Във времето за здраве по..

публикувано на 16.11.22 в 10:00

Педиатърът д-р Борис Ангелов: Масово водят малки деца болни на градина

Как да се справим с градинските хрема и кашлица, които са проблем във възрастта между 3 и 6 години и причина за чести отсъствия и на родителите от работа? На въпроса в предаването „Без направление“ отговаря д-р Борис Ангелов-завеждащ на първо..

обновено на 02.11.22 в 11:56

Съвети от педиатър - в "Без направление" на 02 ноември

Сряда по обяд – време за здраве по БНР-Бургас. За общата заболеваемост през есенно-зимния сезон при децата и лечението с хомеопатия. Ще чуем съветите на педиатъра Борис Ангелов. И още – ще има ли национална детска болница? Какви „стандартни“..

публикувано на 02.11.22 в 10:51
Д-р Дарина Давидова

В "Без направление" - въпроси за репродуктивната медицина

Неизясненият  стерилитет може да е причина за невъзможност за зачеване на дете. Така отговаря на слушателски въпрос в предаването „Без направление“ д-р Дарина Давидова е акушер-гинеколог, която практикува в сферата на репродуктивната медицина . До..

публикувано на 19.10.22 в 08:32