Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жител на "Меден рудник" се оплака от лошо отношение в изборната секция

Снимка: БГНЕС

По два нови сигнала работи Районната избирателна комисия в Бургас. Гражданин се е оплакал от повишаване на тон и лошо отношение в секционна комисия в "Меден рудник". Подаден е бил и сигнал от политическа партия за накъсани бюлетини. Общо 10 са жалбите, които са подадени до момента в РИК Бургас, съобщиха от там. По жалбите за несъвместимост на членове на Секционни избирателни комисии от комисията вече са се произнесли и те са сменени. Разпоредено е било и разделяне на кабинките за гласуване в Руен, които бяха прекалено близко. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Димитър Главчев

Главчев потвърди: Готов съм да съм следващ служебен премиер, няма пречки

"Имам готовност да съм кандидат за следващ служебен премиер. Няма пречки". Това заяви сегашният служебен премиер Димитър Главчев след срещата с президента Радев. Попитан дали ще остави като вътрешен министър Калин Стоянов, Главчев беше лаконичен - все още не му е връчен мандат за съставяне на служебен кабинет. "Не сме коментирали подробности. Тече си..

публикувано на 21.08.24 в 12:11

Министрите заседават след неуспешния опит за ново служебно правителство

Президентът Румен Радев продължава процедурата по назначаването на нов служебен кабинет по новите правила в Конституцията. Днес, държавният глава ще разговаря с потенциалните кандидати, които могат да бъдат назначени за служебни премиери. В понеделник той отказа да подпише указ за назначаването на правителство с премиер Горица Кожарева, заради..

публикувано на 21.08.24 в 09:12

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС в "Росенец"

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС. На срещата в лятната резиденция на Ахмед Доган в парка "Росенец" е обсъдено, че служебният кабинет, който предстои да бъде съставен, трябва да е без зависимости.  От ДПС заявиха, че подкрепят президентската институция като важна и легитимна. Не е ясно дали на заседанието днес е..

обновено на 20.08.24 в 18:22

Димитър Найденов: Политическите процеси се катализират от войната между Пеевски и Доган

Политически процеси, на които сме свидетели в момента, се катализират от войната между Делян Пеевски и Ахмед Доган. Тезата е на бургаския депутат от „Да, България“ Димитър Найденов. Когато президентът извърши определено действие, аз винаги се питам къде е неговия интерес и дали то не е свързано с популяризираните в общественото пространство тези..

публикувано на 20.08.24 в 16:08

Джевдет Чакъров: България се нуждае повече от всякога от редовно правителство

България се нуждае повече от всякога от редовно правителство и разумът трябва да надделее. Това каза преди заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС председателят на партията Джевдет Чакъров. Заседанието трябва да започне в този час, но пристигналите в лятното имение на Ахмед Доган членове на бюрото са по-малко от 16 и не могат да осигурят кворум...

публикувано на 20.08.24 в 13:48
Асен Василев

В ПП доволни от призива на ГЕРБ – Стоянов да бъде свален от МВР

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев заяви, че е радостен от призива на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Калин Стоянов да бъде отстранен като МВР шеф. "Радвам се, че и г-н Борисов се присъедини към призивите Калин Стоянов да не бъде вътрешен министър. Неговото поведение е абсолютно недопустимо. Да се организира в работно време..

публикувано на 20.08.24 в 12:09

Бойко Борисов настоя за оставката на вътрешния министър Калин Стоянов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. "Вчера видях недопустими действия. Вътрешен министър с вдигнат юмрук пред президентството – недопустимо", аргументира се той. "Защитавах Калин Стоянов. Когато с Кирил Петков  правихме сглобката, търсехме професионално лице. Съгласих се с Калин Стоянов, защото беше..

публикувано на 20.08.24 в 12:05