Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Диана Експрес" пеят във Видин и в Монтана

Над 100-минутен концерт-спектакъл на "Диана Експрес" предстои във Видин днес 20-и октомври и в Монтана на 21-ви октомври. Концертите са част от юбилейното турне на групата.

В "Свободна БГ зона" по Радио Видин си говорим с Митко Щерев – създател на легендарната рок формация през 1974-та година:

Концертите са с активното участие на публиката. Заедно ще си направим един страхотен музикален празник! Очакваме едно шоу от много високо ниво. Слушателите на Радио Видин са сред първите, които чуха  новия сингъл на "Диана Експрес" – "Магистралата". С Митко Щерев си говорим още за авторското право и оригиналът, и за емоцията, събрана в 40 години.

В звуковия файл ще чуете новите парчета на групата и разговор с Митко Щерев и Александър Георгиев – младият китарист на групата, който е от Берковица.

Концертът във Видин е с начален час 19:00 часа в Спортна зала "Фестивална". В Монтана утре, на 21-ви октомври, началото е от 19 часа в салона на Драматичния театър.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Ден до пладне" на 10 август

Темите в предаването, с които обобщаваме седмицата: Режим на водата е въведен в четири айтоски села. Това са  Карагеоргиево, Тополица, Раклиново и Зетьово. Населените места се захранват от местни водоизточници, които обаче пресъхват. Как се справя най-голямото населено място -Карагеоргиево? Петя Михова разговаря кмета Метин Латифов. От..

публикувано на 10.08.24 в 08:55

"Булевард Демокрация" на 9 август

Темите в предаването днес: Как се почиства Бургас в разгара на сезона, един въпрос, който постави наш слушател преди дни. Днес ще чуем отговора на Общината в лицето на Павлин Михов, директор на дирекция ''Околна среда'', с него разговаря Християна Йорданова. Промени в разписанието на автобусите за Лозово и Долно Езерово заради ремонт на бул. "Одрин" в..

публикувано на 09.08.24 в 14:03

Отвори очи с БНР Бургас на 9 август!

Последният работен ден от седмицата е! Предстои ни уикенд с хубаво време както за плаж, така и за преход, или поне разходка, в планината.  В сутрешното ни предаване до 10 ч днес ще говорим за новата енергийна общност на Бургас, за възможностите за включване в нея и финансовите ползи от това.  Ще се настроим на вълна "почивка" с първия фестивал,..

обновено на 09.08.24 в 06:59

"Булевард Демокрация" на 8 август:

Темите в предаването днес са между огъня и леда: - Зад привидно спокойната обстановка без пожари, крие ли се натоварена работа за огнеборците в област Бургас? Разговаряме този следобед със старши комисар Николай Николаев, директор на Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“; - С Мария Чернева ще коментираме филмите,..

публикувано на 08.08.24 в 14:06

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 8 АВГУСТ:

Най-добрият ден е този, в който не очакваш нищо и всичко, което идва, е подарък. Добро утро в четвъртък. Екипът ни днес – звукорежисьор  е Мариян Райнов, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката ни „Тема на деня“ ще говорим за безводие в Айтоско...

публикувано на 08.08.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 7 август

Темите в предаването днес: Летище Бургас посрещна днес своя едномилионен пътник. Това е Пол Камерън, от Лондон. Това е поредното му посещение в България, но за първи път е в Бургас. Повече от Свобода Атанасова. В разгара на сезона питаме -купуват ли бургазлии и туристите царевица и гевреци на плажа? Анкета на Християна Йорданова. Каква е изкупната..

публикувано на 07.08.24 в 14:48

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 7 АВГУСТ:

Понеже не знаеш какво те чака утре, бори се да си щастлив днес. Добро утро! Време за разсънване и ново начало на деня сряда. Екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   Внимателно с храните, които се продават по..

публикувано на 07.08.24 в 06:30