Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Втори ден продължава делото за убийството на Алекс

С разпит на свидетели, сред които и близките на Атанаска  Георгиева в Бургаския окръжен съд продължава делото за убийството на 8-годишната Александра Тодорова от Поморие.  Информира Росица Амелева
чуйте звуковия файл




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
снимката е илюстративна

АМ "Тракия" е отворена в двете посоки

АМ "Тракия" е отворена в двете посоки, информира бургаската полиция. Заради инцидент, който стана тази сутрин малко преди 8 часа и още една верижна катастрофа случила се малко по - късно, автомагистралата беше затворена и в двете платна в района на пътния възел за Карнобат.   Затворена за движение е АМ "Тракия" около Карнобат При нея загина..

публикувано на 05.08.24 в 12:21

Още две катастрофи на АМ "Тракия", при едната пострада 15-годишно момиче

Още няколко пътни инцидента са се случили по АМ "Тракия", освен този при Карнобат при който загина 19-годишна бургазлийка, а други трима са ранени.  Единият е между три автомобила. Той е станал около пътен възел Българово в посока София. Там са нанесени материални щети на автомобилите, уточняват от ОД на МВР Бургас. При друга..

публикувано на 05.08.24 в 11:18

Тежък пътен инцидент затвори АМ "Тракия" около Карнобат (ОБНОВЯВА СЕ)

Към 12 часа движението по АМ “Тракия” вече е отворено и в двете посоки, съобщиха от бургаската полиция. Заради инцидент, който стана тази сутрин малко преди 8 часа край Карнобат и още една верижна катастрофа случила се малко по - късно, автомагистралата беше затворена и в двете платна в района на пътния възел Карнобат при км. 324.  При..

обновено на 05.08.24 в 10:10
архив

Самолет "Спартан" транспортира в "Пирогов" пострадалото в Созопол дете

Военен самолет "Спартан" транспортира в болница "Пирогов" детето, което пострада на централния плаж в Созопол,  предаде кореспондентът на БНР в Бургас .  Самолетът е излетял в 15 часа от Бургас, по разпореждане на служебното правителство  с лед разрешение  от министър д-р Галя Кондева за извършване на авиомедицински транспорт. Авиомедицинският..

обновено на 03.08.24 в 15:15

Бургазлия предложи подкуп на полицаи, боди камера го засне

41-годишен бургазлия, хванат с положителна проба за наркотици, предложи подкуп от 1000 лева на полицаи, но боди камера го засне и униформените му щракнали белезниците. Задържан е за срок от 24 часа. Колата му била спряна на ул. „Пробуда“ тази сутрин при полицейски обход в кв. Сарафово.  Тестван е за наркотици, като пробата му отчела..

публикувано на 03.08.24 в 14:41

Българска гражданка ще бъде съдена в Гърция за трафик на мигранти

Българска гражданка ще бъде предадена на съдебните власти на Гърция, където ще бъде съдена по обвинение за трафик на мигранти.  Бургаският апелативен съд потвърди да се допусне изпълнението на Европейската заповед за арест, издадена от а пелативната прокуратура в Солун.  Наказателното производство срещу обвиняемата е за предоставяне на личния си..

публикувано на 02.08.24 в 16:50

Ямбол и други 5 области получават нови пожарни автомобили

Шест нови противопожарни автомобила и една линейка получава Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Те са закупени за близо 4 милиона лева от Фонд "Пътна безопасност". Пожарните автомобили са за Ямбол и други 5 области -  Велико Търново, Кюстендил, Пазарджик, Стара Загора и Хасково, а линейката е за столичната пожарна...

публикувано на 02.08.24 в 11:29