Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бившият завод по роботика пак горя

Отново горя бившият завод по роботика, разположен между Равда и Несебър. Към мястото на инцидента се отправил един противопожарен автомобил с трима огнеборци и един полицейски автопатрул. Запалването е потушено своевременно, като е констатирано, че причина за възникването на огъня са искри, подпалили пластмасови отпадъци, при извършване на строително-ремонтни дейности по покривната конструкция на сградата. От инцидента няма пострадали или нанесени сериозни материални щети. 

Припоняме, че през ноември миналата година пожар изпепели складовата база на бившия завод.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Локализиран е пожарът в района на бившите Пехотински казарми в Ямбол

Локализиран е пожарът, който пламна следобед в района на бившите Пехотински казарми в Ямбол.  Пожар гори в бившите "Пехотински казарми" в Ямбол Огънят е засегнал сухи треви и храсти. Пожарникари и общински служители обхождат мястото, за да не се допусне възпламеняването на вече загасени огнища. Причината за пожара още не е известна.

публикувано на 01.09.24 в 20:25

Възстановиха движението към Слънчев бряг, в катастрофа загина жена (ОБНОВЕНА)

Възстановено е движението по пътя Бургас - Варна, край Слънчев бряг , който беше затворен по-рано за оглед и почистване след катастрофа.  67-годишна жена е загинала. Инцидентът е от малко преди 14:00 часа днес. Лек автомобил с варненска регистрация, управляван от 39-годишен немски гражданин (продължително пребиваващ в България), навлиза в насрещната..

обновено на 01.09.24 в 16:49

Пожар гори в бившите "Пехотински казарми" в Ямбол

Пожар гори в бившите „Пехотински казарми“ в Ямбол, сигналът е постъпил малко преди 16 часа.  Засегнати са сухи треви и храсти, на място са два противопожарни екипа. Към момента няма опасност огънят да се прехвърли към близките жилищни квартали.

обновено на 01.09.24 в 16:47

Четирима младежи са в полицията след спречкване пред денонощен магазин в Бургас

Около 4:50 часа днес в Първо Районно управление Бургас е получено съобщения за спречкване между четирима младежи.  То се е случило в близост до денонощен магазин на бул.“Христо Ботев“ в морския град. На място са пристигнали полицейски служители, които констатирали две компании от по двама бургазлии в словесни пререкания, но без физически сблъсък помежду..

публикувано на 01.09.24 в 09:40

Севим Али: Ахмед Доган е в Росенец, тук сме да го защитим

С български трибагреници и с викове "България без Пеевски" трети ден привърженици на Ахмед Доган  продължават   да стоят пред лятната му резиденция в парк "Росенец" край Бургас. Почетният председател се намира вътре, съобщи бургаският депутат Севим Али, който пристигна преди минути в сараите  от София . Преди него в сградата влезе и..

публикувано на 31.08.24 в 14:48

Привърженици на Ахмед Доган се събират в Росенец, идват и с автобуси

Десетки привърженици на Ахмед Доган от Бургаска област се събират пред лятното имение, обитавано от него, в парк „Росенец“. Част от симпатизантите пристигнаха на място с автобус. Тук сме, за да защитим нашия лидер, казаха те. Засилено полицейско присъствие има в района, като на място пристигнаха и коли на жандармерията. Извън имението се намират..

публикувано на 31.08.24 в 10:52
Архив

До месец: Прокуратурата с проверка по казуса с имотите на Доган

До месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите, свързани с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в столичния квартал "Бояна" и в парка "Росенец". Това става след като бившият транспортен министър Данаил Папазов заяви, че е собственик на двата имота и поиска Ахмед Доган да ги напусне. Привърженици на почетния председател на..

публикувано на 31.08.24 в 08:24