Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Теодора Цончева: За да успееш в България, трябва талант, но и търпение!

2
Снимка: Личен архив
В началото на седмицата се опитваме да ви заредим с максимална доза позитивизъм,  затова в “Ритъмът на лятото“ ви срещаме с една от най-лъчезарните млади изпълнителки - Теодора Цончева. Публиката я познава като любимката на Заки от X Factor и като певицата, която с Део и Тодор Гаджалов миналата година завладя сцената с песента „Зелена светлина“.  Тя е от семейство на музиканти, на девет години започва да пее във вокална група "Бон-бон", а след това продължава да се развива певчески с доц. Алис Боварян. Признава, че се вдъхновява от музиката и личността на Майкъл Джаксън. Може би затова и стилът, в който се чувства най-добре е поп, въпреки че е била инструктор по латино танци и има горещо южноамериканско излъчване.
Феновете я определят като малкото момиче с голямото сърце, а от разговора в студиото разбираме, че Теди неслучайно излъчва толкова силно оптимизъм. Споделя, че всичко и се случва бавно, но чакането винаги си струва и след всеки проект резултатът е прецизирано произведение. От утре официално ще бъде представен и най-новия ѝ видеоклип към песента „Взимам всичко“.  За този хит вдъхновението на Теди е толкова силно, че освен изпълнител, самата тя е автор на музиката и текста.
Чуйте разговора на Мариана Гомилева с Теодора Цончева, (както и песента „Взимам всичко“)


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия