Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят за един месец северните ленти пред гарата

Заради ремонт на съществуващ питеен водопровод в района на площад "Царица Йоана", извършван от ВиК, от 12,00 ч. днес до 20.08.2015 г., се затварят за движение двете северни ленти на Гаровия площад.

Движението на моторните превозни средства ще се осъществява двупосочно по южното платно.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Фестивал на семейството в село Полски извор

Фестивалът на семейството в село Полски извор започна днес.  Дворът на читалището се превърна в сцена на събитията от програмата. Участват Милко Калайджиев, Пени Ставрева, Преслава Минасян и Иван Притъргов.  Включва се и СНЦ „Каменовски традиции“ .  Мастър шеф Махмуд Ал Байруми представя  кулинарни изненади...

публикувано на 19.10.24 в 13:13

Почитаме свети Йоан Рилски Чудотворец

Днес Православната църква почита паметта на Св. Йоан Рилски Чудотворец - приет за небесен покровител на българския народ и на българските лекари. Денят се нарича още Отчов ден или Денят на отеца. Паметта на Свети Йоан Рилски ще бъде почетена тържествено в Рилския манастир, създаден около мястото, където светецът живеел като отшелник. Светецът е..

публикувано на 19.10.24 в 10:00

Марин Киров отчете първата година от мандата си като кмет на Царево

Кметът Марин Киров отчете пред граждани първата година от мандата на екипа и администрацията на Община Царево, след поредица от обсъждания в населените места на общината.  „Изпращаме трудна управленска година във финансово отношение заради сполетялото ни бедствие през 2023 година, но и започнахме много големи инфраструктурни обекти, които..

публикувано на 18.10.24 в 19:52

Затварят поетапно "Чаталджа" днес за асфалтиране

Временна организация на движението ще бъде въведена поетапно на ул. „Чаталджа“ днес   в периода  т 07.00 часа до 20.00 часа. Причината е  реконструкция след подменена ВиК мрежа, информират от Общината.  В часовете от 07:00 - 15:00 се затваря за движение на превозни средства в участъка от ул. „Байкал“ до ул. „Ген. Владимир Вазов“.  В часовете от..

публикувано на 19.10.24 в 08:00

Болярово домакин на заседание на Регионална асоциация на общините „Тракия“

Община „Болярово“ беше домакин на изнесено заседание на Управителния съвет на Регионална асоциация на общините „Тракия“, като част от събитията, посветени на Деня на Болярово и 50 години от създаването му. Гостите – кметове и зам.-кметове на общини, членове на Асоциацията, разгледаха Документалната изложба „50 години град Болярово“ и проследиха етапите..

публикувано на 18.10.24 в 16:50

Големи котки вече могат да се видят в бургаския зоопарк

Нови обитатели има бургаския зоопарк. Това са черна пантера, каракал и сервал от семейството на големите котки. Атрактивните хищници са разположени в обособена територия, създадена по изцяло биосъобразен модел. Те бяха представени днес на бургазлии и гости на града. Символично лентата прерязаха управителят на зоопарка Кръстьо Дъбов,..

публикувано на 18.10.24 в 16:01

Пада възрастта при приема на наркотици

Марихуана и екстази приемат най-много учениците, а възрастовата граница при младежите, които употребяват наркотици все повече пада и стига до 5-6 клас . Това отчетоха от общинския съвет по наркотични вещества в Бургас по време на информационна среща в рамките на Националната кампания относно отговорността на родители, чиито деца..

публикувано на 18.10.24 в 14:12