Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Певицата Рейчъл Роу представя любимата си музика в „Молескин“

Предаването „Молескин“ по Радио Пловдив продължава да среща слушателите си с някои от лицата на кампанията StayTruePeople, която разказва историите на 10 креативни млади хора. След като в предаването гостува вече оперната певица Мила Михова, сега любимата си музика ще представи друга певица – този път от сферата на поп, джаз и електронната музика. Това е изключително талантливата Рейчъл Роу.

Рейчъл е дъщеря на друга известна българска певица – Камелия Тодорова и както се подразбира, музиката е в кръвта й. Освен с характерния си глас и музика Рейчъл е разпознаваема и като автор на музика за други музиканти, сред които Рут Колева, Маги Джаванарова, Мария Илиева, Сантра и Любо Киров.

Тази седмица в „Молескин“ Рейчъл ще разкаже за любовта си към музиката и ще предложи на слушателите едно изключително разнообразно и пълно с неочаквани обрати пътешествие през различни жанрове и страни. Тазседмичният брой на „Молескин“ е специален и поради друга причина – в предаването своята радио премиера ще има новата песен на Рейчъл Роу - Sparks.

Не пропускайте „Молескин“ днес от 17 часа по Радио Пловдив. Повторението на предаването ще бъде в неделя от 19 часа, а всички броеве можете да чуете на страницата на „Молескин“ в Mixcloud (https://www.mixcloud.com/Moleskin/).





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.