Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Излъгаха поредна баба с 12 000 лева

Още една възрастна жена беше обрана докато си мисли, че помага на полицията.  На 26.03.т.г. около 13.00 ч. в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение от 69 годишна бургазлийка от ж.к. «Лазур» за това, че станала жертва на телефонна измама по схемата «оказване на съдействие на полицията при задържането на телефонни измамници» за сумата от 12 000 лева, която оставила под пейка, разположена в района на подлеза на Бургаската опера. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

67 жп релси са били откраднати от района между гарите Сливен и Гурково

67 железопътни релси са били откраднати от района между гарите Сливен и Гурково, съобщават от полицията. Двама са арестувани по случая.  Откраднатите релси са нови и са оставени по протежението на железопътната линия в случай, че се наложи в участъка да се подменя повредено трасе. Първите сигнали за изчезнали релси са подадени в полицията в Сливен в..

публикувано на 09.09.24 в 12:48
Снимката е илюстративна.

Автобус на градския транспорт блъсна 70-годишна пешеходка в Бургас

Автобус на градския транспорт е блъснал 70-годишна пешеходка на кръстовището на бургаските улици "Цар Петър" и "Иван Вазов", съобщи бургаската полиция.  Жената, която е пресичала правилно, е с фрактура на дясната ръка и е била прегледана в болница, но е отказала хоспитализация. Инцидентът е станал на 7 септември около 16:20 часа, когато 57-годишният..

публикувано на 09.09.24 в 09:52
Една от катастрофите през почивните дни стана на ул.

14 кражби, 13 престъпления, 10 катастрофи и три пожара за 4 дни в Бургаско

14 кражби, 13 престъпления, 10 катастрофи и три пожара е регистрирала полицията в област Бургас през последните четири дни на изминалата седмица, включващи дългия празничен уикенд. Разкрити са 33 престъпления и са образувани 21 бързи производства, съобщи областната дирекция на МВР тази сутрин. В катастрофите са пострадали 11 души, повечето..

публикувано на 09.09.24 в 09:16

Двама пострадаха при пожар в жилищна кооперация в Ямбол

Пожар пламна рано тази сутрин в жилищна кооперация в центъра на Ямбол. Пострадали са 68-годишна жена и 35-годишният й син, двамата са настанени са за лечение в областната болница.  Сигналът за пожар на последния етаж в шестетажната  кооперация на пл. „Освобождение“ е подаден  малко след 5 часа тази сутрин. На място са изпратени три противопожарни..

публикувано на 09.09.24 в 09:00
Снимката е илюстративна.

Мъж се удави в морето край неохраняемия плаж на с. Лозенец

Мъж се е удавил в морето край село Лозенец, съобщи Областната дирекция на МВР в Бургас тази сутрин. Случаят е от 5 септември, когато в Районното управление в Царево бил получен сигнал за изваденото тяло от района на неохраняемата зона на централния плаж. Починалият е 56-годишен жител на старозагорското село Кънчево. Тялото му е било откарано за..

публикувано на 09.09.24 в 08:49

Мъж нападна 62-годишна своя позната в Синеморец, отказала да му даде 1000 лева

29-годишен мъж е влязъл с взлом в дома на 62-годишна своя позната в Синеморец, искайки ѝ пари. Жената отказала да му даде 1 000 лева, за които криминално проявеният жител на селото настоявал, след което той я ударил няколко пъти в лицето, избягал и се скрил. За случая от 2 септември късно вечерта съобщи тази сутрин Областната дирекция на МВР..

публикувано на 09.09.24 в 08:37

Откриха луксозна кола и лодка, издирвани по делото срещу Румен Гайтански - Вълка

Полицията е открила луксозен автомобил и лодка, които се издирваха в рамките на делото срещу Румен Гайтански - Вълка, научи от свои източници БНР.  Луксозната кола, която е на стойност близо милион евро, е намерена в района на Росенец. Лодката е задържана от Гранична полиция при опит да бъде изведена от български териториални води . В момента..

публикувано на 06.09.24 в 13:26