Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Голф се преобърна на магистралата, двама са с контузии


«Фолксваген Голф», с хасковска регистрация катастрофиран на автомагистрала «Тракия», км.356-355 в посока София. 

Автомобилът, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки се в крайпътна предпазна ограда, преобръщайки се и падайки в канавката.

При инцидента водачът на автомобила - 31-годишен от София получил контузия на гръдния кош, прегледан е и освободен за домашно лечение, пострадала е и неговата спътничка – 30-годишна от Пловдив, която е настанена в отделение «Неврохирургия» на МБАЛ – Бургас с разкъсано-контузна  рана на главата и сътресение на мозъка, без опасност за живота.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Проверяват частно бургаско пристанище за контрабанда на горива (ОБНОВЕНА)

Има задържани лица след проверка по сигнал за незаконна търговия на горива в бургаско частно пристанище.  Специализираната операция е под ръководството на Бургаската окръжна прокуратура, със служители на полицията, Агенция “Митници” и НАП. Проверката е извършена по сигнал за действащ канал за контрабанда на горива и съхранение на акцизни стоки..

обновено на 17.05.24 в 16:07

Марио Климентов застава на поста зам.-директор в ОДМВР-Сливен

Носителят на приза „Полицай на годината -2023” Марио Климентов застава на поста заместник-директор в ОДМВР-Сливен и началник отдел „Криминална полиция”. Той е назначен на 15 май със заповед на министъра на вътрешните работи. Комисар Климентов заменя комисар Станимир Колев.  Новоназначеният заместник-директор многократно е награждаван за проявен висок..

публикувано на 17.05.24 в 14:17

Оръжие без разрешителни е предадено в полицията в Камено

40 - годишен мъж от село Винарско, община Камено е предал в полицията  пистолет "ИЖ 78-8" и 42 боеприпаса към него. Той обяснил, че пистолетът е собственост на 69 - годишния му баща.  Констатирано е, че възрастният мъж няма официално регистрирани огнестрелни оръжия, съобщават от полицията. Извършено е претърсване в дома му. Там е открит и иззет ловен..

публикувано на 17.05.24 в 08:27

Два автомобила са отнети за шофиране с дрога за денонощие

Два автомобила са отнети за шофиране с дрога за денонощието. Това съобщават от ОД на МВР в Бургас.  На бургаската улица «Димитър Димов» вчера следобед служители от Пето Районно управление - Бургас спрели за проверка товарен автомобил «Дачия Докер», със софийска регистрация, управляван от 35 годишен бургазлия. Проверката е установила, че мъжът шофира..

публикувано на 16.05.24 в 09:17

Задържаха моторист с 2,16 промила, отнеха му мотора

В Районното управление на Сунгурларе е образувано бързо производство срещу 57-годишен мъж от Карнобат, който с нощи около 20:19 часа  в село Горово е управлявал мотор след употреба на алкохол, съобщи Областната дирекция на полицията.  При проверката на пътните полицаи дрегерът е отчел 2,16 промила алкохол в кръвта. Водачът е задържан за срок до 24..

публикувано на 15.05.24 в 08:18

Задържаха криминално проявен, карал след употреба на канабис

35-годишен криминално проявен бургазлия е задържан след като е карал след употреба на канабис, съобщават от ОД на МВР Бургас. Това са установили униформените, след като са го тествали за алкохол и наркотици. Мъжът е спрян на пътя от кв. "Сарафово" към Бургас, той отказал да даде кръв за химичен анализ.  При претърсване на автомобила, е открит и сак, в..

публикувано на 14.05.24 в 17:23

Отложиха делото срещу пастора Даниел Хъл в Сливен

Районният съд в Сливен отхвърли искането за промяна мярката за неотклонение "задържане под стража" на британския пастор Даниел Хъл, обвинен в блудство с 14 малолетни и непълнолетни децата от квартал "Надежда".  По-рано днес съдът отложи разпоредителното дело за 11 юни заради нередовно призоваване на подсъдимия.  Пореден опит за старт на делото..

обновено на 14.05.24 в 16:33