Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Граничари пострадаха край Евренозово

Трима гранични полицаи и военнослужещ са пострадали леко при пътен инцидент край с. Евренозово
Инцидентът е станал тази сутрин към 10.00 часа при прибиране от смяна на наряд от трима гранични полицаи и трима военнослужещи. Те били превозвани от военен джип „УАЗ“, шофиран от служител на МО. По първоначални данни, в района на изключително тежък терен, джипът се е преобърнал. Според информацията до момента четирима - трима гранични полицаи и един военнослужещ, са с леки наранявания, откарани са за преглед до близко болнично заведение. Очаква се помощ  за изтегляне на авариралия автомобил. На място се извършва оглед, установяват се причините, довели до пътния инцидент.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Дисциплинарно уволнение за арестувания прокурор в Равда искат колегите му в Бургас

Прокурорът от Районната прокуратура в Бургас, който беше задържан в неадекватно състояние да кара автомобил на бензиностанция в района на Равда, да бъде дисциплинарно уволнен. Това са поискали от ръководството на Районната прокуратура в Бургас един ден след инцидента.  Решението за наказанието му трябва да бъде взето от прокурорската колегия на Висшия..

публикувано на 11.07.24 в 17:11

Прокуратурата в Бургас обвини полицая Христо Петров за побоя над момче до къмпинг "Градина" (ОБНОВЕНА)

Районната прокуратура в Бургас повдигна обвинение за нанасянето на средна телесна повреда по хулигански подбуди на полицая Христо Петров.  Той е задържан за побой над млад мъж на 1 юли в района на "Кайт бар" до къмпинг "Градина". Срещу него обаче не е повдигнато обвинение, че е участвал в сбиването като длъжностно лице, защото 11 дни след..

публикувано на 11.07.24 в 16:56
Калин Стоянов

Случаят с битото момче на „Кайт бар“ ще се наблюдава лично от вътрешния министър

Случаят с битото момче на „Кайт бар“ ще се наблюдава лично от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Това той съобщи в пленарна зала по време на изслушване по инцидента, инициирано от група народни представители. Министърът припомни хронологията и посочи, че тази сутрин е говорил с пострадалото момче Валентин Радев. В разговора лично го е..

публикувано на 11.07.24 в 12:20

Четирима са в болница след челен сблъсък на пътя Вресово - Люляково

Четирима са в болница след като на пътя между руенските села Вресово и Люляково, лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 35-годишен мъж от с. Скалак причинява пътен инцидент. От полицията уточняват, че той се е движил с несъобразена скорост, когато навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно движещата се пред него кола със софийска..

публикувано на 11.07.24 в 08:54

Депутатите изслушват вътрешния министър за побоя над момче на к-г "Градина"

Депутатите ще изслушат днес служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов за пребитото момче от мъж в бар на плажа на къмпинг "Градина" край Созопол в нощта срещу 1 юли. Оказа се, че нападателят е полицай. Полицай от Бургас арестуван за побой в къмпинг "Градина" Предвидено е и изслушване на служебния министър на здравеопазването Галя..

публикувано на 11.07.24 в 08:31

Полицай от Бургас арестуван за побой в къмпинг "Градина"

Служител на Четвърто районно управление в Бургас е задържан за побой. Случаят е на къмпинг "Градина" на 1 юли. Това каза главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. "След като установяваме служителя, сме влезли в контакт с наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Бургас и е създадена организация за провеждане на процесуално-следствени действия,..

публикувано на 10.07.24 в 17:35

Софийска градска прокуратура поема разследването на арестувания прокурор в Несебър

Образувано е досъдебно производство за прокурора от Районната прокуратура в Бургас обвинен в шофиране под влияние на алкохол и наркотични вещества и възпрепятстване на полицай. Прокурор е задържан в Равда за неадекватни действия на бензиностанция Той е отказал да бъде тестван с техническо устройство за установяване употребата на алкохол и..

публикувано на 10.07.24 в 14:51