Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Излъгаха възрастна жена за 5 500 лева

82 годишна бургазлийка, живееща в к-с «Братя Миладинови» станала жертва на измама, осъществена от непознати мъж и жена, които я пресрещнали и заявили, че неин роднина спешно се нуждае от пари за животоспасяващо лечение. Пенсионерката поканила непознатите в дома си, като им дала сумата от 5 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Все още издирват криминално проявения мъж, запалил гората край сливенския квартал "Комлука

Все още не е заловен соченият за извършител на палежа на гората край сливенския квартал „Комлука“ 27-годишен криминално проявен мъж. Той е обявен за общодържавно издирване, каза директорът на ОДМВР Сливен старши комисар Димитър Величков. При пожара изгоряха близо 400 декара. Екипи на пожарната са на оглед след пожара в сливенската..

публикувано на 16.08.24 в 19:26
архив

Екипи на пожарната са на оглед след пожара в сливенската планина

Два екипа на пожарната са изпратени към погасеното огнище на пожара, който вчера горя в планината над Сливен, заради задимяване. Екипите ще направят оглед на района. Пожарът над Сливен е локализиран и овладян Криминално проявени са заподозрените за пожара в Сливенска планина Хеликоптер на ВВС се очаква да се включи в гасенето на пожара над..

публикувано на 16.08.24 в 14:56

Мъж загина при токов удар на строеж в Бургас (ОБНОВЕНА)

31-годишен мъж от село Страцин е загинал при токов удар на строеж, който е в бургаския квартал "Мадика“. Според очевидци мъжът е държал арматурни железа, които при контакт с крана на обекта са станали проводници на ток. Инцидентът е станал на новострояща се жилищна сграда, около 11:30 часа. Районът е отцепен от полицията. Екипът на Областната..

обновено на 16.08.24 в 13:44

Пожарът над Сливен е локализиран и овладян

Пожарът над Сливен е локализиран и овладян. Това обяви тази сутрин областния управител Чавдар Божурски пред БНР. Днес стана ясно, че единият от извършителите все още се издирва от полицията, въпреки, че снощи бе обявено, че са задържани две лица. Огънят възникна вчера около 13.00 часа над сливенския квартал „Комлука“, след като двама..

обновено на 16.08.24 в 09:25

Шофирал ли е опасно водач на служебен автомобил на НС в Бургас

Полицията в Бургас ще извърши допълнителна проверка по сигнала за опасно поведение на пътя от водач на служебен автомобил на Народното събрание. За рисковото шофиране на колата със специален режим на движение на бургаския булевард „Тодор Александров“ алармира екип на Европейския център за транспортни политики /ЕЦТП/.  Случката се разиграва..

публикувано на 16.08.24 в 08:15

Криминално проявени са заподозрените за пожара в Сливенска планина

Двама души са задържани за пожара в Сливенската планина, тръгнал от крайния квартал „Комлука“, обяви директорът на ОД на МВР Сливен старши комисар Димитър Величков. Те са криминално проявени. Изяснява се как точно са предизвикали пожара. В борбата с огъня се включи и хеликоптер на военно-въздушните сили. Двамата виновни за пожара са..

публикувано на 16.08.24 в 07:43

Хеликоптер на ВВС се очаква да се включи в гасенето на пожара над Сливен

Хеликоптер на ВВС се очаква да се включи в гасенето на пожара над Сливен, съобщи старши комисар Димитър Величков, директор на ОДМВР Сливен. По случая вече има един задържан, издирва се втори. Няма опасност за живота и домовете на хората от квартал „Комлука“. Два пожарни екипа следят огъня да не навлезе в града. Пожарни екипи са..

публикувано на 15.08.24 в 17:35