Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бранджелина може и да не се разведат

Анджелина Джоли и Брад Пит може и да не се разведат, твърди „Ю Ес Ей Уикли”, позовавайки се на свой анонимен източник, близък до двамата. Според него, бившата двойка до момента не е направила нищо, за да задвижи процеса по официалната раздяла. Той твърди още, че Брад прави опити да подобри себе си, за да спечели Анджелина отново и всички техни близки смятат, че това ще стане. "Тя все още е толкова влюбена в него", казва източникът. Звездното семейство обяви, че се разделя през септември 2016 г. след две години брак и единадесет години заедно. Те са родители на шест деца, три от които са техни биологични. Актрисата, която спечели „Оскар“ през 2000 г. говори много малко за развода, признавайки, че през лятото на 2016 г. нещата между двамата са вървели „зле“. После обаче тя се поправи и каза, че не иска да използва тази дума. По-скоро „нещата са се усложнили“, преформулира думите си красавицата. Джоли отрича причината за развода да е свързана с желанието на Брад Пит семейството да води по-уседнал начин на живот след години пътувания по четирите краища на света. Според нея не в това е проблемът. „Това беше и остава една от великолепните възможности, които можехме да дадем на нашите деца“. „Ние всички се възстановяваме от събитията, които доведоха до развода“, казва актрисата, без да дава подробности. Тя се опитва да си дава уверен вид пред децата в трудните за нея моменти. „Мисля, че е важно да плача под душа, а не пред тях", сподели актрисата. /БГНЕС



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Община Бургас подготвя Летен Никулден

Първото издание на Летен Никулден ще бъде на 9 май. На този ден православната църква отбелязва пренасянето на мощите на св. Николай Мирликийски Чудотворец в италианския град Бари. Народът нарича този празник Летен Никулден или Летни св. Николай. Събитието ще е и своеобразен старт на туристическия сезон. Зимният Никулден на 06 декември -..

публикувано на 27.03.24 в 13:49

Албена Стефанова пише стихове и прави изделия от рециклирани материали

ДОБРОТО е около нас и може да предизвика добро! Това го доказа фейсбук групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане". В нея майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, а който желае може да си закупи. Участват и социални предприятия и хора с увреждания. В подкрепа на групата..

публикувано на 24.03.24 в 17:30

Мира Добрева: Аз съм щастлив човек, радвам се на малките неща в живота

Популярната тв водеща Мира Добрева е на турне в страната за да представя новата си книга „Светулки зад решетките“. Това е  психологически роман за борбата на човека с алкохола и дрогата, всъщност за борбата на човека със себе си. Той разглежда съдбите на две жени, белязани от алкохолна зависимост. Светът на тази книга е пределно..

публикувано на 24.03.24 в 14:00

Пясъчен поздрав за Тодоровден на плажа в Бургас

"Посвещаваме това парче на дядовците и всички силни мъже и техните коне" - написа Реми Хогард във фейсбук. Тя и половинката ѝ Пол създадоха поредното си пясъчно произведение на плажната ивица край Бургас. Този път красивата им творба е вдъхновена от празника, в който главни герои са конете. Англичанин и нидерландка, Пол и Реми са тандем в изкуството и в..

публикувано на 23.03.24 в 10:05

Безплатни демо работилници за видео игри ще се проведат в Бургас

Две безплатни демо работилници – „Майнкрафт програмиране“ и „Направи сам видео игра“ ще се проведат на 23 и 24 март, съобщават от община Бургас. Организатор е образователен център "РобоКидс".  Желаещите могат да се запишат предварително.  Децата ще имат шанс да научат програмирането на една от най-популярните игри, а във втория час ще могат да..

публикувано на 21.03.24 в 10:54

платена публикация
ПРОЛЕТНИ ПРОМОЦИИ ЗА СПА И МАСАЖ В ABILITY SPA В БУРГАС

Месеците Mарт и Aприл ни предлагат много възможности за почивка и време за кратко бягство от забързаното ежедневие. В сърцето на град Бургас, в Ability SPA ще намерите любимото си място за релакс. Подарете си невероятно SPA преживяване, наслаждавайки се на многообразието ни от услуги, които ще ви помогнат да се почувствате свежи, красиви и заредени с..

публикувано на 21.03.24 в 07:30

Празнични кушии в Бургас за Тодоровден

За поредна година на Тодоровден ще се съберат елитни коне и състезатели от Клуба по конен спорт „Кан Крум“- Бургас, които ще се включат в традиционните кушии. Празничните надскачания ще започнат в събота - 23 март, от 11:00 ч. на конна база парк Езеро в Бургас.  Всички любители на конния спорт, жители и гости на морския град могат да се насладят на..

публикувано на 19.03.24 в 09:35