Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Два "Фолксваген"-а се блъснаха край Миролюбово

На 03.10.т.г. около 19.04 ч.на пътя Бургас - Айтос, в района на разклона за с.Миролюбово в посока Айтос, настъпва ПТП между :.„Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация, управляван от 21 годишен мъж от Българово и . „Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация,управляван от 45 годишен мъж  от с.Люляково,. От инцидента са пострадали водачът на първия лек автомобил „Фолксваген“ - прегледан и освободен за домашно лечение с повърхностна травма на теменна част на главата и пътуващия във втория лек автомобил „Фолксваген“ пътник - на  35 години от с.Ръжица, - прегледан и освободен с диагноза „множествени повърхностни травми на корема,долната част на гърба и таза/. Причинител на инцидента  е водачът на първия лек автомобил „Фолксваген“, който  потегля от лентата за насрещно движение и навлиза в пътната лента за Айтос, като блъска втория лек автомобил „Фолксваген“.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Днес е иззета и електрическа триколка, управлявана отново в забранената с пътни знаци пешеходна зона

Задържаха агресивен велосипедист в Сливен, заканил се на полицай

Полицията в Сливен задържа велосипедист в пешеходната зона, след като отказа да предаде велосипеда си на органите на реда, заради въведената забрана за преминаване. Глобата предвидена в обновената общинска наредба е от 200 до 500 лева, след което превозното средство се връща на водача.  Задържания велосипедист се е държал агресивно, отправил е..

публикувано на 05.08.24 в 16:37

20-годишен варненец се удави край Царево

Тялото на удавен мъж е намерено  на скалистия бряг на нос Рохи в землището на Царево, съобщават от ОД на МВР Бургас. Сигналът е подаден около 20:10 ч. в неделя. Униформените установили, че това е 20-годишен варненец. От там не уточняват подробности за причините за смъртта на младия мъж. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна..

публикувано на 05.08.24 в 13:23

Цветелина Рандева: По-малко са кражбите тази година на мобилни телефони

В разгара на лятото местни плажуващи и гости от вътрешността на страната отмарят  край морето. От тях обаче се възползват крадците, които и тази година са особено изобретателни в кражбите, каза за БНР Бургас говорителят на областната дирекция на полицията Цветелина Рандева. Какво се краде най много? Ами това, което се намира в..

публикувано на 05.08.24 в 13:14
снимката е илюстративна

АМ "Тракия" е отворена в двете посоки

АМ "Тракия" е отворена в двете посоки, информира бургаската полиция. Заради инцидент, който стана тази сутрин малко преди 8 часа и още една верижна катастрофа случила се малко по - късно, автомагистралата беше затворена и в двете платна в района на пътния възел за Карнобат.   Затворена за движение е АМ "Тракия" около Карнобат При нея загина..

публикувано на 05.08.24 в 12:21

Още две катастрофи на АМ "Тракия", при едната пострада 15-годишно момиче

Още няколко пътни инцидента са се случили по АМ "Тракия", освен този при Карнобат при който загина 19-годишна бургазлийка, а други трима са ранени.  Единият е между три автомобила. Той е станал около пътен възел Българово в посока София. Там са нанесени материални щети на автомобилите, уточняват от ОД на МВР Бургас. При друга..

публикувано на 05.08.24 в 11:18

Тежък пътен инцидент затвори АМ "Тракия" около Карнобат (ОБНОВЯВА СЕ)

Към 12 часа движението по АМ “Тракия” вече е отворено и в двете посоки, съобщиха от бургаската полиция. Заради инцидент, който стана тази сутрин малко преди 8 часа край Карнобат и още една верижна катастрофа случила се малко по - късно, автомагистралата беше затворена и в двете платна в района на пътния възел Карнобат при км. 324.  При..

обновено на 05.08.24 в 10:10
архив

Самолет "Спартан" транспортира в "Пирогов" пострадалото в Созопол дете

Военен самолет "Спартан" транспортира в болница "Пирогов" детето, което пострада на централния плаж в Созопол,  предаде кореспондентът на БНР в Бургас .  Самолетът е излетял в 15 часа от Бургас, по разпореждане на служебното правителство  с лед разрешение  от министър д-р Галя Кондева за извършване на авиомедицински транспорт. Авиомедицинският..

обновено на 03.08.24 в 15:15