Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР Tоп 20 - най-новата класация за българска поп и рок музика

Снимка: www.top20.bnr.bg
От 1-ви януари по всички програми на БНР започва излъчването на най-новата класация за българска музика - БНР Tоп 20. Тя ще е ежеседмична и ще включва 20 песни с добър студиен запис. Идеята е да бъде събрана на едно място качествената българска музика.

Радио София участва активно в изготвянето на класацията и ще я излъчва всеки понеделник от 21:00 часа, с повторение в събота - отново от 21:00 часа.

Класацията ще е ежеседмична, песните ще бъдат селектирани от 16 членно жури, а всеки слушател ще може да даде своя онлайн глас на сайта, изготвен специално за класацията Top20.bnr.bg. На него освен подробна информация за изпълнителя или групата, ще има и опция за изслушване на песента.

Всички музиканти могат да изпращат своите песни на имейл адреса на конкурса. Очаква се скоро да има и приложение, чрез което слушателите ще могат да гласуват и през своите мобилни устройства. 

Още - чуйте в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.