Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима от пострадалите в Египет ще се приберат в България утре

Трима българи от пострадалите при автобусната катастрофа в Египет се връщат утре в България. Това съобщи за "Хоризонт" Стефан Богданов, представител на туроператора, който е в болницата при ранените. Останалата част от българската група ще се прибере в София в събота. 

Петимата български туристи, които пострадаха по-тежко при пътния инцидент, са приети в болница в Хургада. Днес ранените ще бъдат изследвани със скенер, за да бъде им назначено лечение, включително оперативно, ако се налага.
"Петима са по-сериозно пострадалите. Консулът е тук също, с него се грижим за тях, каквото можем да направим, да помогнем, да сме полезни. Така че всичко е наред, няма вътрешни наранявания никой", каза Богданов.

Около 20 български туристи бяха ранени в автобусната катастрофа в Южен Египет. Лечението на пострадалите ще бъде поето от застрахователя, с когото туроператорът има сключена медицинска полица.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44