Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят част от пътя край „Джъмбо“

Снимка: google maps

Платното за движение в посока Бургас на пътя "Ветрен" - Бургас ще бъде затворено от днес в района на пешеходния надлез до „Джъмбо“.

Автомобилите ще се придвижват двупосочно в платното за движение в посока кв. "Ветрен".

Временната организация ще продължи до 13 май, в района ще се асфалтира пътната настилка.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

С разпит на свидетели продължава делото за смъртта на двамата бургаски полицаи

С разпит на свидетели в Бургаския окръжен съд продължава делото за смъртта на полицаите Атанас Градев и Йордан Илиев. Те загинаха след като автобус с мигранти блъсна на кръгово кръстовище патрулната полицейска кола. Обвиняем за престъплението е сирийският гражданин със статут на бежанец Омар Аднан. Случаят е от 25 август 2022г.  Според адвокат Калин..

публикувано на 23.07.24 в 13:36

За пореден път съдът не даде ход на делото за бащинство на Минков

Окръжният съд в Бургас отново не даде ход на делото за бащинство на Велико Минков. Според ДНК анализ, той е биологичен баща на едно от децата на Габриела Славова-Пеева, обвинена за убийството на Пейо Пеев през януари в София. В края на април, тя бе пусната под домашен арест. Днес беше разгледана молбата ѝ за възстановяване на срока за отговор..

публикувано на 23.07.24 в 13:15
Калин Стоянов

Пожарникари са прехвърлени от Ямболско на българо-гръцката граница

Голяма част от силите, които седем денонощия се бориха с огнената стихия в Ямболско, са предислоцирани на българо-гръцката граница, където е възможно огънят от гръцка страна да се прехвърли на наша територия. Това е информирал вътрешния министър Калин Стоянов, който проведе видеоконферентен разговор с гръцкия министър на климатичните кризи и..

публикувано на 23.07.24 в 13:11
Съдебна зала. Снимката е ипюстративна.

Намаляват осъдителните присъди за престъпления в Бургас

По-малко осъдителни присъди за престъпления и по-ниско процентно съотношение между престъпления и осъдени отчита в област Бургас Териториалното статистическо бюро - Югоизток за 2023 година в сравнение с предходните две.  Миналата година присъдите са били 1 602, а осъдените - 1 499. Година по-рано присъдите са били 1 883, а осъдените - 1 800. Данните за..

публикувано на 23.07.24 в 11:55

Контрабандни облекла за близо 130 000 лева задържаха на Лесово

Голямо количество недекларирани облекла на стойност 127 000 лева задържаха митническите служители на Митнически пункт Лесово при проверка на товарен автомобил. Контролните действия са извършени в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с..

публикувано на 23.07.24 в 11:05

Взриви се газов котлон в жилище в Сунгурларе, жена е с 30% изгаряния

Жена е с 30% изгаряния, след като неизправен котлон се взриви и предизвика пожар в дома ѝ в Сунгурларе, съобщи бургаската полиция.  Инцидентът е станал вчера сутринта около 7.50 ч. на ул. «Стара планина». Изтичане на газ предизвикало инцидента, при който били счупени два стъклопакета и врата.  53-годишната собственичка на жилището има изгаряния в..

публикувано на 23.07.24 в 09:51
Катастрофирал мотоциклет. Снимката е илюстративна.

Мотоциклет катастрофира в Бургас в пороя, мъж е с фрактура

Мотоциклет е катастрофирал в пороя на влизане в Бургас вчера и водачът му е пострадал, съобщи Областната дирекция на МВР в града. 44-годишният мъж от Китен е с фрактура на десния крак и настанен в университетската многопрофилна болница в Бургас без опасност за живота.  Инцидентът е станал на 359-ия километър от магистрала „Тракия“ около 18 часа,..

публикувано на 23.07.24 в 09:28