Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Мисия здраве" отваря врати на 1 юни пред Паметника на съветската армия

Снимка: facebook

Безплатни прегледи, консултация и изследвания предвижда програмата на шестата поред "Мисия здраве". Тя отваря врати пред Паметника на съветската армия на 1 юни и предлага много спортни дейности, в които всеки може да се включи безплатно. 

Програмата включва безплатни очни прегледи, скрининг за диабет, измерване на кръвна захар, на нивото на кислород в артериалната кръв, електрокардиограма, консултации по сърдечно съдови проблеми, мерене на кръвно налягане, скрининг за Хепатит С, преглед на щитовидната жлеза, индивидуални консултации с лекари генетици, консултации в помощ на онкоболните и техните близки, както и за пациенти, които се интересуват от възможностите за диагностика и лечение в чужбина.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44