Христиан Митев, НФСБ: Вотът на недоверие е предизвестен и резултатът е ясен

Снимка: БГНЕС

Вотът на недоверие, който предстои да се гласува днес в пленарна зала, е предизвестен и резултатът е ясен. Това каза за БНР Бургас депутатът от НФСБ Христиан Митев.

„Този втори вот не мислех, че може да бъде по-лош от първия като мотиви и обосновка. Оказа се, че може. За съжаление, не представлява по никакъв начин анализ на проблемите в сектор „Сигурност“. Да, има проблеми, но те не са тези единични случаи, които са цитирани в мотивите. Надявах се колегите от БСП да се постараят повече и да подходят по-отговорно към българския народ.“

Вместо това за съжаление видяхме препечатки от медии, с коментари на журналисти и техни анализи. А не политически издържани доводи, каквито трябва да бъдат, посочи още Христиан Митев.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Антоний Гълъбов: И БСП се надяват вотът да не мине

БСП се надяват вотът на недоверие да не успее, коментира пред БНР – Бургас политологът Антоний Гълъбов. До това ме навежда видяното по време на дебатите относно него, поясни той. Вотът не беше подготвен, а мотивите за него не съдържаха конкретика,..

публикувано на 27.06.18 в 12:32
Евгений Дайнов

Евгени Дайнов: БСП прави подарък на ГЕРБ с вота на недоверие

БСП направи услуга с вота на недоверие към правителството, коментира за БНР – Бургас политологът Евгени Дайнов. По време на дебатите, те се представиха вяло и неубедително, посочи той. Не бяха изтъкнати и конкретни проблеми, подчерта проф...

публикувано на 27.06.18 в 16:11

Бургазлии не се интересуват от вота на недоверие

Единици са хората, които се интересуват от внесения вот на недоверие към правителството. Повечето не знаят и защо е внесен този вот.  "Преди се интересувах за дебатите около вота, но вече не. Дошла съм да си почина тук в Бургас на морето и политиката не ме..

публикувано на 27.06.18 в 11:15
ВИЖТЕ ОЩЕ

ЦИК определи правилата за гласуване на хора с увреждания

Право да гласуват с подвижна избирателна кутия в изборите за народни представители на 11-и юли ще имат хората с трайни увреждания, които не могат да напускат дома си и да упражнят правото си на глас в изборно помещение, както и хората, поставени под..

публикувано на 14.06.21 в 08:13

Хаджиянев: Гласуването на туристите крие опасности

Сериозни опасности крие обсъжданата възможност туристите да могат да гласуват на мястото, където са на почивка. Това коментира председателят на РИК – Бургас Михаил Хаджиянев. Неслучайно бяха въведени подобни ограничения за местните избори,..

публикувано на 12.06.21 в 11:10

Жребий определя реда на партии и коалиции в диспутите по регионалните центрове на БНР и БНТ

Oпределят чрез жребий реда за представяне на партиите и коалициите в диспутите по регионалните радио- и телевизионни центрове на БНР и БНТ в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г Жребият за  поредността за участие в диспутите по регионалните..

публикувано на 09.06.21 в 07:15

Манев: Пазя Бачийски за кметските избори

Георги Манев ще е водач на листата на новата коалиция Средна европейска класа, КОД на Петър Москов, БЗНС и  Български демократичен форум. Втори в листата е Момчил Момчилов от БЗНС, трета е Елена Атанасова от КОД. Предлагаха ни коалиции от много..

публикувано на 08.06.21 в 15:56

Найденов: Имаме амбицията за трима депутати

С амбицията за три депутатски места, „Демократична България“ регистрира листата си за предстоящите избори. Водач в нея отново е Ивайло Мирчев, посочи вторият – Димитър Найденов. Незначителни корекции има в листата, Даниела Божинова е трета, Весела..

публикувано на 08.06.21 в 14:11

ДПС - Бургас сигурни, че ще спечелят 3 мандата на парламентарните избори

ДПС в Бургаска област има амбицията да спечели 3 депутатски мандата на предстоящите избори на 11 юли. Партията се регистрира в РИК, а водачът на листата й Севим Али заяви, че са подготвени с изключително силен отбор от 28 души: „Пълна листа..

публикувано на 08.06.21 в 11:22

Павел Маринов напуска групата общински съветници, БСП Бургас публикуваха изявление

След като Павел Маринов обяви напускането на групата общински съветници от БСП,  ръководството на Общинския съвет на социалистите в Бургас публикуваха изявление, в което се казва: " Изявление  на ръководството на Общинския съвет на БСП Бургас..

публикувано на 08.06.21 в 08:44