Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нефтохимик U19 записа нулево равенство при гостуването си на Янтра

Нефтохимик U19 записа нулево равенство при гостуването си на Янтра (Габрово) U19. Срещата бе от III кръг на Елитната юношеска група до 19 години.

С отбора за Габрово не отпътуваха трима основни играчи – нападателят Димо Кръстев, който е на турнир в Москва с Националния отбор на България до 16 години, както и титулярните халфове Румен Фратев и Даниел Атанасов, които бяха възпрепятствани.

Въпреки кадровите проблеми „шейховете“ бяха водещият тим на терена. Те създадоха доста опасни ситуации пред вратата на Янтра, които не успяха да завършат. Най-чистото положение дойде през втората част, когато новото попълнение в тима Денислав Минчев, засече с глава центриране на Тодор Стефанов, но пропусна да отбележи на празна врата. Малко след това Иво Георгиев също имаше добра възможност да открие резултата за Нефтохимик. Той бе изведен на удобна позиция пред вратата на домакините, но ударът му от десетина метра не намери целта.

В следващия кръг Нефтохимик U19 отново ще е гост. Тимът ще се изправи срещу Монтана U19 на 31.08, от 17:30 ч.

Състав на Нефтохимик: Марио Исаков, Васил Ангелов, Илиян Николов, Неделчо Дамянов, Христо Юруков, Мартин Ставрев, Асан Ахмед, Нино Лечев, Павел Русев, Матей Иванов, Георги Копарански

Резервен състав: Пламен Кисов, Денислав Минчев, Тодор Султанов, Дамян Димитров, Иво Георгиев, Божидар Кисьов, Мартин Думбаков




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Международен лагер по таекуон-до GTF се проведе в Ахелой

Участници от девет държави от три континента се включиха в първия по рода си Международен лагер по таекуон-до GTF(International Taekwon-do GTF Summer Camp), който завърши с OPEN Европейско първенство по таекуон-до GTF (Open European Taekwon-do GTF Championship 2024), съобщават организаторите. Таекуондисти от САЩ, Норвегия, Ирландия, Сърбия,..

публикувано на 02.09.24 в 12:46

Бургаски каратисти с медали от Европейско първенство в Унгария

Шестима каратисти от клуб „Сансай“ представиха Бургас и България на 14th WSF EUROPEAN CHAMPIONSHIP за всички възрасти, който се проведе в град Тата – Унгария, съобщават от Община Бургас. Те изиграха 5 финала, като спечелиха 3 златни, 2 сребърни и 5 бронзови медала във възрастовите групи за мъже, кадети и деца. Така България се нареди на 5-о място в..

публикувано на 02.09.24 в 11:36

Успешен старт за българския тим по водна топка в Бургас

До 7 септември Бургас е домакин на Европейското първенство по водна топка, което се провежда в басейн „Парк Арена“. Участват състезатели от 16-те водещи отбора от контитента. „Победа за българския национален отбор срещу Словения в първия мач от Европейското първенство по водна топка за младежи до 19 години в Бургас“, написа кметът Димитър Николов..

публикувано на 01.09.24 в 22:35
Снимката е илюстративна

16 отбора ще се борят за европейската титла в първенството по водна топка в Бургас

16 отбора ватерполисти ще се борят за европейската титла за младежи до 19 години. Първенството ще се проведе от днес до 7 септември в басейн „Парк Арена“ в Бургас.  Входът е свободен. В Бургас се събират едни от най-силните млади ватерполисти от Европа, сред които отбора на Унгария, който е рекордьор по олимпийски титли...

обновено на 01.09.24 в 12:36

Парична награда за бургаската лекоатлетка Илиана Мичевска

Двойната златна медалистка от Световното първенство по лека атлетика за глухи Илиана Мичевска ще бъде наградена с парична награда. Предложението за това беше на съветниците от „Възраждане“, което беше подкрепено единодушно в общинския съвет на Бургас.  „През месец юли, в Тайпе, се проведе Световното първенство по лека атлетика за глухи. На него,..

публикувано на 31.08.24 в 16:10

13-годишният Алекс Жеков от Камено е новият световен шампион по кикбокс

13-годишният Алекс Жеков от Камено е новият световен шампион по кикбокс за юноши младша възраст.  Новината съобщиха от община Камено. Той завоюва златния медал във финалния ден на Световното първенство по кикбокс, което се провежда  в Будапеща. Състезателят ни победи убедително своя опонент от Великобритания, демонстрирайки изключителна техника и..

публикувано на 31.08.24 в 13:18

11 двойки от 8 държави на Световното първенство по шоу програми латино танци в Бургас

11 танцови двойки от 8 държави ще се борят за шампионската титла на Световното първенство по шоу програми латино танци, което започва в Бургас в събота.  На следващия ден ще се проведат и Международни турнири по спортни и латинотанци. Атрактивните надпревари са в спорна зала „Арена Бургас“.  Конкуренцията за световната титла по шоу..

публикувано на 29.08.24 в 12:18