Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Феновете на "Нефтохимик": На отбора му трябва ново ръководство с нови идеи

Наставникът на футболния отбор "Нефтохимик" Диян Петков и тримата му помощници внесоха оставките си. Ден по-рано това направи и изпълнителният директор на клуба. Според феновете на отбора, Николай Тодоров е трябвало да напусне много по-рано.

Стоян Николов, член на УС на Фенклуба на Нефтохимик, е на мнение, че трябва да се направи конкурс за нов директор и да се начертае конкретен план за излизане от кризата:

"Може би на нашия любим клуб му трябва "свежа кръв", нови идеи и най - вече човек, който има възможността да се опълчи на Общината, която като собственик на клуба, според мен не полага достатъчно усилия нещата в него да са в хармония и отбора да се развива. Също така не се знае дали ще има финансиране. Безумни условия се поставят, клуба да съществува след Нова година само ако е на първо място или ако е само на една точка от лидера. Напълно нормално е УС на клуба да си подаде оставката при положение, че е допуснал да бъде прието такова условие."
 
Стоян Николов смята, че останалите от треньорския екип са се доказали като професионалисти и не трябва да напускат. Той припомни за успехите на юношите и затова призова община Бургас да направи всичко възможно да запази клуба. Очаква се оставките да бъдат разгледани на днешното заседание на Съвета на директорите.


Повече може да чуете в звуковия файл:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Треньорите на Нефтохимик подадоха оставка

Наставникът на Нефтохимик – Диян Петков и тримата му помощници – Николай Кръстев, Станимир Димитров и Евгени Русев, днес входираха оставките си. Те ще бъдат разгледани на 21.09 /петък/, на предстоящото заседание на Съвета на директорите, заедно с..

публикувано на 19.09.18 в 15:47
ВИЖТЕ ОЩЕ

В Бургас стартира турнирът "Футболни звезди на България"

Стартира турнирът "Футболни звезди на България" като финалните срещи ще са в неделя. Ще има мачове за децата родени 2014, 2015, 2017 и 2018 г. Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф...

публикувано на 05.07.24 в 14:51

Втори ден от осминафиналите на Евро 2024

Два мача от програмата на Европейското първенство по футбол предстоят днес.  Англия излиза срещу Словакия от 19 часа. Националният тим на Англия е един от фаворитите за спечелване на Евро 2024, въпреки че до момента не убеждава с представянето си...

публикувано на 30.06.24 в 09:48

Състезателките по водна топка на „Черноморец“ с шампионска титла

Състезателният сезон във водната топка за жени до 17 г. завърши с шампионска титла за Бургас. Спечелиха я състезателките на СКВТ „Черноморец“. Във финалните плейофи възпитаничките на треньорите Петър Йонов и Валентин Мартинов играха за златото, след..

публикувано на 28.06.24 в 13:16

В Сливен се провежда международният турнир по акробатика „Стефка Спасова“

Второто издание на Международния турнир по акробатика за купата „Стефка Спасова“се провежда в Сливен.  Турнирът е посветен на голямата сливенска състезателка и треньор Стефка Спасова. Тя е първият световен шампион по акробатика заедно с Калинка Лечева..

публикувано на 28.06.24 в 09:06

Ясни са осминафиналите на Евро 2024

Турция победи Чехия с 2:1 в последен мач от Група "F" на Евро 2024. Успехът класира турците за осминафиналите като втори в групата с 6 точки, докато чехите останаха на последната позиция с една точки и отпаднаха от надпреварата.  Двубоят в Хамбург..

публикувано на 27.06.24 в 08:33

Ясни са осминафиналите на Евро 2024

С приключването на мачовете от група "F" на Евро 2024 стана ясна и цялата схема за фазата на директните елиминации, която ще стартира на 29 юни, събота. Последните двойки, които се оформиха, противопоставят дебютанта Грузия на победителя..

публикувано на 27.06.24 в 07:01

Ще имаме 45 спортисти на олимпийските игри

Олимпийската делегация на България за Игрите в Париж ще включва 45 спортисти, съобщи председателят на БОК Стефка Костадинова. "Олимпиадата е каймакът за всеки един спортист. Стискаме палци на младите ни талантливи състезатели да разкрият потенциала си и..

публикувано на 26.06.24 в 14:17