Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж загина при тежка катастрофа на пътя Бургас - Варна

39-годишен бургазлия загина на място при тежка катастрофа на пътя Бургас - Варна.

Произшествието станало в района на км 179, около 10:00 часа сутринта в четвъртък. Най-вероятно се касае за навлизане в десен завой с несъобразена скорост. Настилката била мокра и превозното средство излязло от пътя, забивайки се в дърво.

При инцидента няма други пострадали. По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Възстановено е движението в района на Миролюбово

От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че вече е възстановено движението на превозни средства по пътя Айтос- Бургас.  Както БНР Бургас съобщи по-рано, временно беше ограничено движението на МПС след катастрофа между лек и тежкотоварен автомобил, при разклона за село Миролюбово. То се осъществяваше само в едната лента. При инцидента бе засегнат..

обновено на 04.10.24 в 15:42

Радев: Към момента няма пряка заплаха за страната

Към момента няма пряка заплаха за страната. Това заяви президентът Румен Радев след края на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).  "Консултативният съвет обсъди рязкото влошаване на средата за сигурност в региона на Близкия изток и произтичащите от това рискове за България и готовността на страната ни за тяхното..

публикувано на 04.10.24 в 14:34

В "Меден рудник" откриха канабисова ферма

В резултат на полицейските действия по продължаващата специализирана полицейска операция по противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите, наркоразпространение и конвенционална престъпност, служители от четвърто Ру Бургас са установили канабисова ферма, разположена на първия етаж в бл. 282 в к-с „Меден рудник“...

публикувано на 04.10.24 в 12:40
Снимката е илюстративна

Отново вандалска проява в ямболските гробища

Сигнал за поредна вандалска проява в ямболските гробища е подаден в полицията. От общината предвиждат поставянето на видеонаблюдение, за да бъде ограничено влизането в нощните часове на територията на гробищния парк. Само преди дни мраморна надгробна плоча е открадната от гробищния парк в Ямбол. Сигнал за вандалската проява са подали близки на..

публикувано на 04.10.24 в 09:22

Бургазлийка е с мозъчно сътресение след пътен инцидент

Лек автомобил е блъснал 79-годишна пешеходка на бургаската улица "Яни Попов", съобщават от полицията.  Инцидентът е от 3 октомври около 9:53 часа.  В района на пешеходната пътека пред бл. 79 в комплекс "Славейков" лек автомобил, управляван от 59-годишен бургазлия, отнема предимството и блъска жената. Тя е с мозъчно сътресение.  Настанена е за..

публикувано на 04.10.24 в 08:40

Възрастна жена почина, след като е била затисната от тухлена стена в Камено

86-годишна жена е починала след инцидент в Камено, съобщават от бургаската полиция.  Случаят е от 2 октомври около 16:30 часа. На улица "Неделчо Камбов"  №5  жената е затисната от паднала преградна тухлена стена.  Тя е откарана в държавната болница в Бургас, където впоследствие е починала от остра дихателна недостатъчност вследствие на получените..

публикувано на 04.10.24 в 08:32
Димитър Главчев

Премиерът разпореди проверка заради злоупотребите в театрите в Разград и Смолян

Министър-председателят Димитър Главчев разпореди незабавна проверка на длъжностните лица, които контролират дейността на държавните културни институти във връзка с разкритите фрапантни финансови злоупотреби в разградския театрално-музикален и филхармоничен център и в Родопския драматичен театър в Смолян. В Разград бе установено присвояването..

публикувано на 03.10.24 в 16:46