Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Намериха мъртъв изчезналия бургазлия Димитър Димитров

Намериха мъртъв изчезналия 84-годишен бургазлия Димитър Димитров, съобщиха от полицията. Тялото му е намерено до сградата на Разпределителната гара в Бургас. Димитров беше обявен за издирване от 27.12 миналата година. При извършения оглед не са открити видими следи от насилие. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Контрабандни облекла за близо 130 000 лева задържаха на Лесово

Голямо количество недекларирани облекла на стойност 127 000 лева задържаха митническите служители на Митнически пункт Лесово при проверка на товарен автомобил. Контролните действия са извършени в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с..

публикувано на 23.07.24 в 11:05

Взриви се газов котлон в жилище в Сунгурларе, жена е с 30% изгаряния

Жена е с 30% изгаряния, след като неизправен котлон се взриви и предизвика пожар в дома ѝ в Сунгурларе, съобщи бургаската полиция.  Инцидентът е станал вчера сутринта около 7.50 ч. на ул. «Стара планина». Изтичане на газ предизвикало инцидента, при който били счупени два стъклопакета и врата.  53-годишната собственичка на жилището има изгаряния в..

публикувано на 23.07.24 в 09:51
Катастрофирал мотоциклет. Снимката е илюстративна.

Мотоциклет катастрофира в Бургас в пороя, мъж е с фрактура

Мотоциклет е катастрофирал в пороя на влизане в Бургас вчера и водачът му е пострадал, съобщи Областната дирекция на МВР в града. 44-годишният мъж от Китен е с фрактура на десния крак и настанен в университетската многопрофилна болница в Бургас без опасност за живота.  Инцидентът е станал на 359-ия километър от магистрала „Тракия“ около 18 часа,..

публикувано на 23.07.24 в 09:28
Бурята в Бургас наводни редица алеи и улици.

Продължава отводняването на Бургас след бурята

Продължава отводняването и разчистването на Бургас след снощната буря.  Шахта до блок 13 в ж.к. "Лазур"  извира над 12 часа, а водата мирише на фекалии и урина -  оплака се живущ там тази сутрин и публикува снимки и видео . Вчера бурята прекърши клони, които повредиха автомобили; наводни мазета и приземни етажи, подлези и тунели. Пожарната се..

публикувано на 23.07.24 в 07:43

Отвориха АМ „Тракия“ след разсипания чакъл край Карнобат /ОБНОВЕНА/

Възстановено е движението при км 343 на АМ „Тракия“ в посока Бургас, информират от АПИ. Припомняме, че разсипан чакъл в участъка предизвика задръстване около 10 часа сутринта. Колоната от автомобили достигна около 2 км. Малко след 13 часа изпреварващата лента край Карнобат в посока Бургас бе изчистена и започна поетапно пускане на превозни..

обновено на 22.07.24 в 17:43
Архив

Разпитват свидетели по делото за смъртта на двамата бургаски полицаи (ОБНОВЕНА)

С разпит на 14 свидетели продължава делото за смъртта на полицаите Атанас Градев и Йордан Илиев в Бургаския окръжен съд.  Обвиняем за тежкото умишлено престъпление е сирийският гражданин с хуманитарен статут на бежанец Омар Аднан.  Разпитват 111 свидетели по делото за смъртта на бургаските полицаи Сред свидетелите има както близки на..

обновено на 22.07.24 в 17:00

Седми ден се борят с огъня в Боляровско /ОБНОВЕНА/

Седми ден не спира борбата с огнената стихия в крайграничната община Болярово.  Вече са монтирани и първите фургони за хората , останали без домове. За трайното решение на жилищния проблем ще настояват за отпускане на средства от държавния бюджет. Въпреки, че в района на град Болярово леко преваля, в близост до пожара, дъжд..

обновено на 22.07.24 в 14:19