Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Центърът на Айтос без вода днес, Несебър и Меден рудник - без ток

Снимка: Pinterest

От Водоснабдителното дружество информират, че заради присъединяване на нови абонати, от 10-17 часа ще бъде спряна водата по айтоските ул."Д. Карагьозов", ул."П. Янакиев" и част от ул."Станционна". Възможни са колебания във водоснабдяването в централна градска част.
В "Сарафово" няма да има ток до 17 часа на ул. "Ангел Димитров" и ул. "Рибарска". 
А поради планови дейности, жителите на ж.к. "Меден рудник" от бл. 448 ще бъдат без електрозахранване. 
До 16:30 чака ток няма да имат и живеещите в Несебър на ул. "Месамбрия", ,ул. "Софроний Врачански", ул. "Добромир", ул. "Цар Асен II", ул. "Русалка", "Гларус".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Почина Павлин Иванов (ОБНОВЕНА)

Съболезнователен адрес изпрати  Областната администрация в Бургас,  по повод смъртта на Павлин Иванов – заместник областен управител на област Бургас. В писмото се казва: „Днес е тъжен ден за всички нас. Отиде си от нас човек с доказани нравствени добродетели, светли човешки качества, заслужил уважението на своите близки, приятели, колеги и..

публикувано на 05.09.24 в 16:50

Царево почете паметта на четиримата загинали преди година в наводнението

Паметта на четиримата загинали преди година в наводнение в Царево беше почетена днес със заупокойна молитва. След това бяха отслужени водосвет и молебен за здраве. Ритуалите извърши отец Йордан, който заяви, че може да се направи шествие за здраве в Царево на голям църковен празник. В църквата "Св. Цар Борис-Михаил" местни жители,..

публикувано на 05.09.24 в 16:05

Бързият влак от Бургас за София потегли с 35-минутно закъснение (ОБНОВЕНА)

Бързият влак №8612 от Бургас, който трябваше да потегли в 15:00 часа за София тръгна с 35-минутно закъснение, заради технически причини. Това съобщават от БДЖ.  Според информацията в сайта на железопътната компания в п рестой е б ърз влак №3624 (Бургас 14:30 - София 20:52) престоява в гара Бургас поради технически причини. Закъснява и бързият..

публикувано на 05.09.24 в 15:37

БАН, Областната администрация и Община Бургас подписаха меморандум за сътрудничество

В Областна администрация Бургас беше подписан днес Меморандум за сътрудничество между Българска академия на науките, Областна администрация Бургас и Община Бургас. Целта е подпомагане на регионалното развитие на територията на общината и областта. Подписи под документа положиха председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски, областният управител на област..

публикувано на 05.09.24 в 13:42

Огнище на шарка по дребните преживни животни в ямболско село

Огнище на шарка по дребните преживни животни е констатирано в ямболското село Войника, община Стралджа. Заболяването е установено в животновъден обект със 135 овце.  Предстои животните да бъдат умъртвени. Фермата е поставена под възбрана, за да се ограничи движението към нея. Определена е 3-километрова предпазна зона в землището на селото,..

публикувано на 05.09.24 в 11:27

Бургас отбелязва 139 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия с тържества

На 6 септември Бургас се присъединява към честванията на едно от най-значимите събития в новата българска история - 139 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. От 10.30 часа на площад „Атанас Сиреков“, пред сградата на Общината, ще бъде извършен ритуал по издигане на флаговете на България, Европейския съюз и на Община Бургас. В..

обновено на 05.09.24 в 11:23

Затварят част от АМ "Тракия" след Карнобат заради катастрофа

Движението при км 327 на АМ "Тракия" след отбивката за Карнобат в посока Бургас се осъществява в активната лента поради катастрофа, съобщават от АПИ.  Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна Полиция".

публикувано на 05.09.24 в 10:54