Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

4 години „лишаване от свобода“ за убийство на пътя

Дойчин Миневски ще лежи 4 години в затвора за катастрофата на АМ "Тракия", при която причини смъртта на женаСлучаят е от октомври 2016 г, когато обвиняемият е управлявал своя джип и пропускайки отбивката за Карнобат, тръгнал на заден ход. 

Зад него с все по-ниска скорост се движел друг автомобил, в който пътували двама съпрузи. Шофьорът бил изненадан и рязко отклонил автомобила си наляво, като успял да заобиколи джипа без съприкосновение между тях. Едва тогава се открила видимостта към автомобила, в който пътувала пострадалата.  

Последвал удар, в резултат от който настъпила смъртта на 49-годишната жена.

Дойчин Миневски е лишен и от право да управлява МПС за срок от 7 години.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Дело за катастрофа на магистрала Тракия от 2016 година тръгва в бургаския окръжен съд

На 26 -ти октомври 2016 година Гергана Жекова пътува със съпруга си по магистрала "Тракия" в автомобила им  „Фолксваген“. Двамата  се връщали от почивка. Жената била на предната дясна седалка. В близост до разклона за Карнобат, мъжът й  намалил..

публикувано на 22.01.19 в 15:55
ВИЖТЕ ОЩЕ
Полиция

Мъж загина, четири деца и двама възрастни са с опасност за живота след катастрофа на пътя Ямбол-Сливен

Тежка катастрофа с жертва и тежко пострадали е станала тази нощ на пътя Ямбол-Сливен на магистрала "Тракия".  Час и половина след полунощ в  района на пътен възел "Хаджидимитрово" са се сблъскали лек автомобил и микробус, след като колата навлязла в..

публикувано на 18.08.24 в 11:05

Задържаха мъжа подпалил гората над Сливен

Задържан е мъжът, който причини пожар в гората над Сливен в четвъртък. Той е арестуван снощи в квартал "Надежда'". Предстои да му бъде повдигната мярка за неотклонение задържане под стража от 72 часа.  Екипи на пожарната са на оглед след пожара в..

публикувано на 17.08.24 в 12:32

Задържаха извършителя на убийство в Борисовата градина в Бургас (ОБНОВЕНА)

Тази сутрин, около 04.53 ч. в Първо Районно управление в Бургас е получено съобщение за това, че в Борисовата градина срещу ул. „Александър Стамболийски” 50 е възникнал спор между двама мъже. Той е прераснал в сбиване като единият е намушкан смъртоносно с..

обновено на 17.08.24 в 10:22

Все още издирват криминално проявения мъж, запалил гората край сливенския квартал "Комлука

Все още не е заловен соченият за извършител на палежа на гората край сливенския квартал „Комлука“ 27-годишен криминално проявен мъж. Той е обявен за общодържавно издирване, каза директорът на ОДМВР Сливен старши комисар Димитър Величков. При..

публикувано на 16.08.24 в 19:26
архив

Екипи на пожарната са на оглед след пожара в сливенската планина

Два екипа на пожарната са изпратени към погасеното огнище на пожара, който вчера горя в планината над Сливен, заради задимяване. Екипите ще направят оглед на района. Пожарът над Сливен е локализиран и овладян Криминално проявени са заподозрените..

публикувано на 16.08.24 в 14:56

Мъж загина при токов удар на строеж в Бургас (ОБНОВЕНА)

32-годишен мъж от село Страцин е загинал при токов удар на строеж, който е в бургаския квартал "Мадика“. Според очевидци мъжът е държал арматурни железа, които при контакт с крана на обекта са станали проводници на ток. Техническа експертиза ще изяснява..

обновено на 16.08.24 в 13:44

Пожарът над Сливен е локализиран и овладян

Пожарът над Сливен е локализиран и овладян. Това обяви тази сутрин областния управител Чавдар Божурски пред БНР. Днес стана ясно, че единият от извършителите все още се издирва от полицията, въпреки, че снощи бе обявено, че са задържани две лица...

обновено на 16.08.24 в 09:25