Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Jeremy? и Филип Аврамов сред изпълнителите на Джулай морнинг в Бургас

| обновено на 28.06.19 в 12:58

Десет банди ще участват тази година в осмото издание на фестивала Джулай морнинг в края на седмицата. По традиция първото юлско утрото ще бъде посрещнато на Централния плаж, посочва един от организаторите на събитието Марияна Добрева:

„Много сме щастливи, че "Jeremy?" ще ни гостуват, набрала много популярност банда, която ще ни представи нови песни. "SEVI" за първи път ще се качат на сцената на Джулай морнинг. 
"REWIND" е един проект на Владо Михайлов, актьор, музикант, текстописец, неговата съпруга Миша от "Силует" и Мишо Шишков. Те са страхотни и свежи. 
"SAINT ELECTRICS" едно невероятно трио.
Актьорът Филип Аврамов ще ни гостува с неговата банда "Джинджифил".
На сцената ще се качи и Георги Мархолев със специален гост певицата Амалия. Те ще свирят по изгрев слънце."

12 часов музикален маратон обещават организаторите на Джулай морнинг в Бургас. 

И този път Община Бургас се е погрижила да достави на място дърва за огрев за всеки меломан, който желае да направи престоя си на плажа максимално приятен.

За безопасността на всички присъстващи на плажа ще има спасители, охрана, медицинско лице и полицейско наблюдение, но въпреки това организаторите апелират да бъдете внимателни както към себе си, така и към околните.

Летният рок фестивал "Джулай морнинг" в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група "Силует" - Марияна Добрева.


Програма 
July Morning 2019 
30 юни - 1 юли

18:00 - FIRE ROCK

18:45 - FENIX

19:40 - RED LIGHT DISTRICT PROJECT

20:40 - REWIND

21:45 - SILUET

22:50 - ФИЛИП АВРАМОВ

00:00 - JEREMY

01:15 - SAINT ELECTRICS

02:15 - SEVI

03:30 - SALTFIELD





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургас посреща Лазаровден и Цветница с пъстра и богата програма

Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда, съобщи Община Бургас. На 5 сцени, разположени на различни места, ще се изявят 16 фолклорни танцови ансамбъла, 6 театрални школи за съвременно изкуство, които ще изпълняват модерен балет, латино, хип-хоп и спортни танци, 10..

публикувано на 23.04.24 в 12:24

Ученици от НУМСИ с концерт „Пролетта на Вивалди“

"Пролетта на Вивалди" е концерт за струнни инструменти от А. Вивалди и Г. Фр. Телеман, със солисти ученици от Национално училище за музикално и сценично изкуство  "Проф. Панчо Владигеров" - Бургас. Той ще се проведе на  27 април, в 19.00 часа, в римокатолическата църква "Дева Мария Богородица". Солистите на концерта са ученици от класовете по..

публикувано на 23.04.24 в 12:09

Среща в Бургас с Неда Антонова и новият й роман "Плодовете зреят нощем"

Неда Антонова представя новата си книга „Плодовете зреят нощем“ в Бургас. Срещата с писателката е от 18.30 часа в Центъра за съвременно изкуство и библиотека. Романът е за една любов, за едно дете, родено по метода „ин витро”, за няколко животозастрашаващи аборта и за невъзможността на човека още от раждането си да разбере с каква цел идва на..

публикувано на 23.04.24 в 09:48

От днес може да се кандидатства с предложения по новата програма „Достъпна култура“

От днес (22 април) до края на месеца ще се приемат предложения по новата програма на Община Бургас – „Достъпна култура“.  Тя разширява възможностите за изява на творците, а също така качествено и разнообразно съдържание да стига до повече публики. Програмата е в синхрон с демографската политика на Община Бургас, с фокус към младите хора, към периферните..

публикувано на 22.04.24 в 16:23

Бургаска поетеса спечели голямата награда на конкурса „Мили Дуели”

Бургаската поетеса Божана Славкова е първият български автор, спечелил голямата награда на най-големия световен поетичен конкурс „Мили Дуели”  . Тя ѝ бе присъдена за поетичния филм "Дървото с некролозите". Лентата е творчески продукт между нея, Денис Стоянов и Денислав Маринов. Те грабнаха 968 от точките на журито. „Благодаря за подкрепата и..

публикувано на 22.04.24 в 15:50

Стефан Диомов за мюзикъла “Здравей! Как си, приятелю?”: Виждам песните си в цветове

Мюзикълът “Здравей! Как си, приятелю?” вече е факт. Една от най-разпознаваемите за всички поколения български песни е избрана за заглавие на спектакъла на Националния музикален театър в София. Тя подсказва на зрителите, че ще станат свидетели на една дългоочаквана и вълнуваща приятелска среща. А за някои от героите тя ще се превърне и в любовна...

публикувано на 22.04.24 в 11:00

"Списък на всички страхотни неща" на бургаска сцена

На 23 април Театър 199 представя най-новия си спектакъл „Списък с всички страхотни неща“, в залата на Кукления театър в Бургас,  от 19:30 часа.  „Списък на всички страхотни неща“ е от английските автори Дънкан Макмилан и Джони Донахю. Зрителите ще бъдат част от интерактивното представление за човешката устойчивост в моменти на сериозни изпитания...

публикувано на 22.04.24 в 10:36