Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.

„Чудесата понякога те чакат зад ъгъла, за това продължавай да вървиш!“ Максимата ми хареса и за това я споделям с вас и честно казано мисля, че много от тях се случват точно ... в неделя.
Е, вървейки в днешния ден на яве или в мислите и в мечтите си ви каним да бъдете в компанията на БНР – Бургас от 13 до 15 ч., защото ще е време за релакс и сладки приказки!
- Красотата ще бъде в студиото ни, защото ще ни гостуват „Кралица на Бургас 2019“ – Михаела Едрева и организаторът и лицензиант на конкурса Ваня Кирова. Красивите дами ще ни разкажат повече за светското събитие, което се проведе преди седмица, за емоцията на сцената, когато си победител и какво предстои на най – прекрасната бургазлийка!
- Ще ви запозная и с един бургаски музикант, диригент и фотограф – Димитър Георгиев. Той живее и работи от години в Германия, но всяко лято се връща и в родния си град. С него ще си говорим за Дубай, най – мечтаната туристическа дестинация, в която той е пребивавал за година. За красотата на модерния град в пустинята, за сафарита в пясъците, за храната и още много от екзотичното емирство може да чуете след 14 часа
- Нежни къдрици, рошави плитки и леко оформени кокове са тенденциите в прическите това лято. Актуален е небрежният бохо стил и късите коси. А какви са тенденциите при цветовете през този сезон ще чуем от коафьора Надежда Кирева /Надеждица/.
- Ще добави светски новини и рецепта за най – бързата и лесна бисквитена торта!



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Котки вместо грозни надписи на фасадата на блок в кв. "Възраждане"

Четири котки са изрисувани на фасадата на бл. 47 в кв. "Възраждане". Откриването беше днес в 19 часа с поставянето на две къщички за птици и чаша шампанско за присъстващите. Лентата на графита прерязаха две деца от квартала. Рисунката е на Иван Янков - Esteo и е по инициатива на сдружение "Посока Бургас". Гражданската организация..

публикувано на 19.08.24 в 20:55

Актьорът Ивайло Захариев с дебют в американското кино

Българският актьор Ивайло Захариев прави своя дебют в чуждестранното кино в новия филм „Top Floor“. Той излиза по кината на 27 септември, каза за БНР Бургас Захариев, който присъства на Teen Boom Fest през уикенда: „Това е филм за социалните мрежи. Става дума за една инфлуенсърка, хваната в един асансьор от нейн фен. Нещата стават много..

публикувано на 19.08.24 в 15:03

Около 10 хиляди души на тазгодишния Teen Boom Fest (СНИМКИ)

Към 10 000 души събра петото издание на Teen Boom Fest на Морската гара в Бургас. Младежкото събитие тази година е под надслов #ИзбериДоброто.  Тази година се обединяват Община Бургас, Агенция Митници и Националната Агенция за приходите с две големи кампании. Те са насочени към всички превенции - на насилието и приема на опиати.  Десетки..

публикувано на 18.08.24 в 20:06
Шабленският фар.

Отварят Шабленския фар за посетители

Шабленският фар отваря врати за посетители днес, в Международния ден на морските фарове. Желаещите ще могат да го разгледат от 9:30 ч. до 16:30 ч., каза пазачът му Наньо Нанев пред БТА. Фарът е ориентир за корабите в Черно море от 1856 година досега. Той е  най-високият и най-старият в Черно море. Светлината му е видима на разстояние от 17 морски мили...

публикувано на 18.08.24 в 09:05

Монументът на цар Иван Александър на крепостта Русокастро ще бъде открит на 1 септември

Монументът на Цар Иван Александър вече е монтиран на крепостта Русокастро, това съобщава в своята фейсбук страница кметът на община Камено Жельо Вардунски.  „Радостен съм и изпълнен със задоволство от този важен момент. Величественият монумент ще бъде трайно свидетелство за ролята на Цар Иван Александър в българската история.Това е събитие, което..

публикувано на 16.08.24 в 13:50
Розови фламинги в Атанасовското езеро.

За първи път в България се излюпиха розови фламинги

За първи път в България орнитолози наблюдаваха три излюпени у нас бебета розови фламинги в бургаското Атанасовско езеро. „Става въпрос за първия случай на гнездене на розовото фламинго въобще в България – каза д-р Петър Янков от Българското дружество за защита на птиците пред БНР Бургас. - До преди 15-ина години розовото фламинго беше един..

публикувано на 14.08.24 в 14:00

платена публикация
„Лятното Mi турне“на Xiaomi пристига в курортите в района на Бургас

Първото по рода си лятно турне на Xiaomi в България – „Лятното Mi турне“ стартира своята обиколка и гостува в над 10 града в цялата страна. Вълнуващото роуд шоу е прецедент за бранда в България и ще зарадва феновете на технологичния лидер. Те ще имат възможността да се потопят в необятния свят на технологиите и да се докоснат до повече от 60..

публикувано на 12.08.24 в 14:51