Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Haddaway на SPICE MUSIC FESTIVAL :България много се развива! Брегът ви е много красив! (СНИМКИ И ВИДЕО)

| обновено на 10.08.19 в 15:31
Бургас отново е фестивален град, две събития SPICE MUSIC FESTIVAL  и  Street food & Art Festival събраха хиляди души на Морската  гара през последните дни. Първата вечер/09.08/  на музикалното събитие продажбата на билети бе прекратена, тъй като капацитетът на фестивалната зона от 8 хиляди бе доближен. Днес/10.08/  в 12 часа организаторите пуснаха 150 билета, които се продават на касата на фестивала. 
  Добра организация, качествен звук и много ефекти съпровождаха изпълненията на най-големите звезди на 90 -те години. Първи на сцената се качиха Rednex , зад кулисите музикантите казаха :
Изказваме благодарността си на българската публика, бяхме на един голям купон. Били сме в България само веднъж и се радваме, че отново сме в България.
Един от най-чаканите на сцената беше Haddaway.Негов фен получи специалната привилегия да се снима с любимия си музикант и да си поговори с него, не съм се променил, разказа пред журналисти изпълнителят:
Нищо не се е променило, само косата ми е опадала,гледам да се храня здравословно, да спортувам,да вдигам тежести. Това е третият ми път в България-2009, 2014 и сега.Мисля, че България много се развива.Брегът е много красив, дойдох от Варна, Поморие и стигнах тук. Брегът ви е много красив, досега виждах все София, София, но стигнах и до тук.
Понякога музиката е животът ми, но не винаги. Бъдещето ми? Да бъда здрав, най-важното е да съм здрав, не парите, не къщата, не колата. Хората от 90-те години работят заедно, винаги сме били като семейство и не сме имали проблеми.Най-важното е, че не трябва да завиждаме един на друг, а трябва да сме щастливи и да работим заедно!
 Развълнувани от срещата си с българската публика бяха и La Bouche:
 Чувството е фантастично, чувстваме се страхотно. Но това не е първият ни път в България. Били сме във Варна, в София. Всъщност сме били много пъти тук. Снимахме видео преди няколко години в България. Публиката тази вечер беше невероятна. 
 Какво е усещането и днес вашите хитове да са толкова обичани? 
Много е приятно че след толкова години все още да го правим. Истинска благословия е. Чест е за нас, че след толкова години имаме своята публика. Има много певци, които са искали да имат такава кариера, но не са успели. Много се радваме, че имаме възможността да продължаваме да правим това и да имаме публика.
 Какво предстои пред вас? 
Ние обичаме музиката и искаме да продължаваме да създаваме. След дни ще излезе новия ни сингъл. Смятам да продължа и своята стрийптизьорска кариера. Шегувам се, разбира се.
ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛ:


 Хора от цялата страна дойдоха в Бургас за фестивала, туристи от Полша,Румъния и Великобритания също пристигнаха. 
Аз съм от Габрово, мъжът ми е от София, живеем в Норвегия.Дойдохме да три седмици на почивка и като разбрахме за концерта си купихме билети електронно.
От Карлово сме, дойдохме специално за концерта.Това е най-добрата музика.Тя е класика.
От Панагюрище съм, съчетаваме море и концерт. 
Аз съм от още по-далече, от  Враца съм! Откакто е обявено това събитие, го чакам. Бургас е супер.
Аз съм от Мездра, израснал съм със всички изпълнители, още март си купих билет и съм тук само за концерта!
От Варна съм. Голяма чест за Бургас е за пръв път да се организира точно такъв фестивал. Много е готино тук, яка конкуренция на Варна!
 Николай Тодоров,който е организатор на SPICE MUSIC FESTIVAL и  Street food & Art Festival, каза:
Изключително приятно изненадан съм от хората в Бургас, от атмосферата и това, което се получи през първите дни.
ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛ:

Тази вечер предстои :

DJ Marti G  17:00 h

2 BROTHERS  19:00 h

ON THE 4TH FLOOR 

E-ROTIC  19:50 h

CAPPELLA  20:40 h

DEEP ZONE  21:30 h

ICE MC  22:20 h

NO MERCY  23:10 h

2 UNLIMITED  00:00 h

DJ DIAN Solo  00:45 h





Снимка

Снимка

Снимка


Снимка
Снимка
Снимка


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Последният гларус" открива BIFF 2024 в Бургас

Международният филмов фестивал Бургас започва тази вечер в морския град. На откриването от 21 часа на откритата сцена „Охлюва“ ще бъде Теодор Ушев, който селектира анимационната програма и актьорът Юлиян Вергов като част от журито. Над 40 заглавия представя деветото издание на фестивала. В конкурсната програма има 6 заглавия, които са..

обновено на 19.07.24 в 15:27

Sea of Black Festival ще се проведе в Бургас на 3 август

И тази година SEA OF BLACK FESTIVAL ще се проведе по традиция в Бургас на 3 август.  На 12-ото издание на фестивала ще се изявят родните банди - HELLBOUND, FORM OF EXISTENCE, MENTAL DESTRUCTION, WRECKAGE, АЛКОФИЛИЯ, GOLIATH, SICKENING JOKE, L.S.D. и ATTAXIC. Специални гости са AKRAL NECROSIS от Румъния, които са познати на публиката от предишното си..

публикувано на 19.07.24 в 15:14

В Бургас предстои и Cinema&Beer Weekend

Предстои тематичен уикенд Cinema&Beer Weekend, от 19 до 21 юли, който ще обедини Международния филмов фестивал Бургас (BIFF`24) и Metalhead Beer Fest. Международен филмов фестивал Бургас е сред най-чаканите летни събития, което среща публиката със свежи таланти и утвърдени имена от киноиндустрията. Събитието стартира на 19 юли и ще продължи чак..

обновено на 19.07.24 в 14:10

Deep Zone Project с музикално шоу на остров Света Анастасия

Музикално шоу на остров Света Анастасия са подготвили от Deep Zone Project на 19 юли (петък). Те ще представят “Златни БГ Хитове” в ремиксирани модерни версии. На сцена под звездите публиката ще се забавлява с DJ Dian Solo, Eva Maria (vocal), Danny Dimitroff (guitar). Организаторите обещават  танци под звездите с едни от най-обичаните български песни...

обновено на 19.07.24 в 14:09

Мила Роберт с премиера в Бургас на „Солени същества“

Специална премиера на анимационния клип „Солени същества“с Мила Роберт в Бургас. Видеото ще бъде представено н а 19 юли (петък) от 22.00 часа в бара в Морската градина под Летния театър от неговите автори. По музика на Мила Роберт и Явор Карагитлиев и текст на Мариана Сърбова, песента е създадена специално за филма на Българска фондация..

обновено на 19.07.24 в 14:09

Цигулари и солисти от страната и чужбина се събират в Бургас

Четири концерта ще бъдат представени на почитателите на класическа музика в Бургас. Те са част от проекта на фондация "Арденца", финансиран от Национален фонд култура в партньорство с Община Бургас. Една седмица се провеждат майсторски класове в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ , където млади музиканти усъвършенстват своите клавирни и струнни..

публикувано на 19.07.24 в 12:30

Примабалерината Красимира Колдамова гостува в Бургас за премиера на книга, вдъхновена от нейния живот

Световната критика я определя като една от най-ярките звезди на балета в Европа за 20 век, а големият български поет и драматург Стефан Цанев я нарича  “Летящият бял символ на цяло едно поколение артисти, музиканти, художници, поети” . Думите са за примабалерината Красимира Колдамова, която ще гостува днес ,19 юли в Бургас.Тя ще бъде специален гост..

публикувано на 19.07.24 в 10:20