Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Затруднено е движението по пътя Приморско - Бургас

Снимка: Фейсбук

Затруднено е движението по пътя Приморско - Бургас в района на моста при река Ропотамо. Информацията е на потребители във фейсбук. 

Говорителят на ОД на МВР Бургас Цветелина Рандева информира, че причина за ситуацията е аварирал ТИР.

Карайте внимателно и използвайте алтернативен маршрут, преминавайки през с. Ясна поляна.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

С нова арт визия ще е пешеходният подлез на Механото

Пешеходният подлез до Професионалната гимназия по механоелектротехника вече ще има нова артистична визия. Това съобщиха от Община Бургас. Новият и облик на подлеза е дело на Община Бургас, Общинския съвет по наркотични вещества и големия бургаски визуален артист Красимир Марчев. Подлезът, който се намира в района на трите големи професионални гимназии..

публикувано на 13.08.20 в 15:23

ЕVN предупреди за фалшиви имейли до клиенти на дружеството

ЕVN предупреждава за постъпили сигнали от клиенти за получени фалшиви имейли от името на компанията. Оттам съветват да не се отваря линка и да изтрият съобщението. От електроразпределителното дружество информират, че  са сигнализирани от 10 свои клиенти, които са получили такива имейли. В тях се посочват определи суми, които да бъдат..

публикувано на 13.08.20 в 14:14

Сградата на Стария съд в Поморие вече е собственост на Общината

Сградата на Стария съд в Поморие вече е собственост на Общината. Това стана с решение на Министерския съвет.  Имотът се намира в центъра на града. Той е с площ 431 кв. м. Намерението на Община Поморие е да превърне старата и порутена сграда в нов Общински литературен център „Яворов“ за провеждане на безплатни образователни, културни и младежки..

публикувано на 13.08.20 в 13:50

Асфалтират пътя между Каменар и разклона за Каблешково

Отсечката от село Каменар до разклона за Каблешково е затворена заради асфалтиране, съобщават от Община Поморие. Пътят Поморие-Каменар, след кръговото кръстовище на обходния път на Поморие, е отворен за преминаване само за жители и гости на селото. За Каблешково се преминава през  Ахелой

публикувано на 13.08.20 в 13:19

Инж.Тонка Атанасова напуска РИОСВ Бургас

Днес е последният работен ден на инж. Тонка Атанасова като директор на регионалната еко инспекция в Бургас. Тя напуска, защото е спечилила конкурс и ще оглави РИОСВ в Хасково. Атанасова ръководи бургаската служба пет години. Следващата седмица ще стане ясно кой ще я замести. Това най-вероятно ще бъде колега от структурата, упълномощен, да изпълнява..

публикувано на 13.08.20 в 11:44

Търсят се бъдещите поети на Бургас

Центърът за подкрепа на личностното развитие в Бургас търси младежи, които обичат да пишат. Всички, които искат да се включат в новия проект "Пиша, обичам, играя" на  ЦПЛР-Бургас трябва да се запишат до 23 август на телефоните, обявени по-долу. Основната дейност по този проект е сформиране на клуб по творческо писане. В него могат да се запишат..

публикувано на 13.08.20 в 10:50

Поморие е домакин на фестивала "Мед, море и слънце"

Поморие е домакин от днес до 23 август на осмия пореден фестивал “Мед, море и слънце”, в който участват производители на мед и пчелни продукти от цялата страна. Над 20 различни видове мед, уникални свещи, вълшебни мехлеми и цветен прашец са само част от целия спектър от пчелна продукция, която предлага тазгодишното изложение. Всеки ден, от 9:30..

публикувано на 13.08.20 в 09:49