Днес ще е затруднено движението в част от ул. "Янко Комитов"

| обновено на 19.10.19 в 08:26
Снимката е илюстративна

Затруднено ще е придвижването в част от ул. "Янко Комитов" в днешния ден. Това се налага поради извършването на строително-монтажни дейности, съобщават от Община Бургас.

Те ще се извършват от 9:00 до 17:00 часа в района на светофарното кръстовището на входа към МОЛ-а.  

Препоръчва се водачите да спазват въведената временна организация на движение и да използват обходни маршрути.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Ученици от Гимназията за романски езици организират благотворителен концерт и базар

Ученическият съвет към Профилирана гимназия за романски езици “Г. С. Раковски” в Бургас, организира на 17 декември от 12.00часа, благотворителен коледен концерт и базар. Събитието ще е под надслов “Деца помагат на деца”. В своеобразно коледно градче в двора на училището ще има изградена сцена, шатри с базари за храна, организирани игри и..

публикувано на 13.12.19 в 08:43

Символичен протест на превозвачите от днес, предупреждават за ефективен след месец

Символичният протест на превозвачите в цялата страна започва от днес. Те искат освобождаване от тол таксите и поправки в Закона за автомобилните превози. Предвижда се протестът да стане ефективен от 13 януари. Бургаските превозвачи също ще се включат в него. Не виждаме друг начин да се решат проблемите ни, посочи Румен Христов, управител на най-голямата..

публикувано на 13.12.19 в 08:19

"Движение на българските майки" - Бургас с пореден благотворителен базар

За 12 - та поредна година „Движението на Българските майки“ в Бургас организира Коледен благотворителен базар, който предстои в края на седмицата в МОЛ –а в Славейков. На него ще се предлагат ръчно изработени изделия, а със събраните средства ще се подпомогнат деца в неравностойно положение. Прекрасни коледни сувенири и украса са..

обновено на 13.12.19 в 07:53

Атанас Скатов ще разкаже в Бургас как за една година изкачи четири осемхилядника

Атанас Скатов ще разкаже в Бургас за първото българско изкачване на 4 върха, високи над 8000 метра, за 140 дни в рамките на една календарна година. През настоящата 2019-та алпинистът покори  връх Кангчендзьонга, 8586 м. на 15 май; в ръх Гашербрум I, 8080 м. на 12 юли; в ръх Гашербрум II, 8034 м. - 18 юли и в ръх Дхаулагири, 8167 м. на 3 октомври...

обновено на 13.12.19 в 07:29

Търсят се охранители в бургаските фирми от бранша

Все по-трудно става на лицензираните охранителни фирми у нас да устояват на нелоялната конкуренция от сивия сектор. Над 70 процента от фирмите в този бранш работят без регистрация. Негативната тенденция продължава, защото лицензираните фирми са подложени на все по-висок данъчно-осигурителен натиск. Това посочи Петко Иванов от Националната..

публикувано на 12.12.19 в 16:38

Дядо Коледа раздаде подаръци в социалния дом в Русокастро

Коледно тържество се състоя в Дома за пълнолетни лица с умствени увреждания в Русокастро. Ние от БНР – Бургас ги изненадахме като им доведохме Белобрадия старец. Много песни, танци и добро настроение имаше днес в Дома, където са настанени 130 мъже с различна степен на умствена изостаналост , на възраст от 18 до 70 години. С голямо старание..

обновено на 12.12.19 в 15:50

Бургазлии не очакват ефект от повишението на данъците на старите коли

Повишението с малко на данъците на старите автомобили в Бургас няма да даде резултат за по-чист въздух в града. Никой няма да спре да се движи с колата си. Така смятат повечето граждани в анкета на БНР - Бургас. На въпрос дали повишението на данъците на по-старите автомобили ще даде резултат за чистотата на въздуха в Бургас те отговарят:..

публикувано на 12.12.19 в 15:36