Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Един от задържените с канабис в с. Чукарка остава в затвора

Снимка: www.bcpea.org

В затвора остава един от мъжете, които бяха задържани за притежание с цел разпространение на 6 кг марихуана. По цени на дребно на пазара наркотикът е на стойност 300 хил. лв. То е открито в къща в айтоското село Чукарка. 

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града. 

По случая са задържани баща и син. За извършеното престъпление са предвижда наказание от 2 до 8 години затвор и от 5 до 20 хил. лв. глоба.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Полицията откри марихуана за 300 хиляди лева в къща в село Чукарка

Баща и син са задържани в бургаския арест за притежание с цел разпространение на 6 кг марихуана и 6 чувала с тревиста маса -канабис. Високо рисковото наркотично вещество, което по цени на дребно на пазара е на стойност 300 хил. лв., е открито в къща в..

публикувано на 15.11.19 в 17:13
ВИЖТЕ ОЩЕ

Потушен е пожарът в района на ж.к. „Меден рудник“

Потушен е пожарът в района на ж.к. „Меден рудник“, съобщиха от полицията. Огънят възникна около 13.00 ч. днес в района под блок 66.  Пожар е възникнал в района на "Меден рудник" На място са пристигнали 6 –ма огнеборци с 2 противопожарни..

публикувано на 29.07.24 в 16:43

Пожар е възникнал в района на "Меден рудник"

Пожар е възникнал в района под блок 66 в бургаския комплекс "Меден рудник", съобщават от полицията.  Горят сухи треви и храсти. Установено е, че гори поляната срещу блока в посока бившите утайници. Огънят е обхванал и обработваните частни градини в..

публикувано на 29.07.24 в 14:21
Снимката е илюстративна.

Зачестяват измамите с бързи кредити

Увеличава се броят на измамите с бързи кредити, предупреждават от Асоциацията за отговорно небанково кредитиране. Те посочват, че зачестяват сигналите за фирми - фантоми през летния сезон. От асоциацията изпращат няколко съвета към потребителите, които..

публикувано на 29.07.24 в 13:19

Задържаха сериен крадец в един от бургаските молове

Задържан е 19 - годишен софиянец, осъществил няколко кражби в района на един от бургаските молове, съобщават от полицията.  В началото на юли, в рамките на седмица, в един от търговските обекти той откраднал  маркови парфюми на стойност 5 080 лв.  По..

публикувано на 29.07.24 в 12:05

Затварят временно част от пътя Бургас - Созопол заради отстраняване на дърво

Част от пътя Бургас – Созопол ще бъде временно затворен в 12.30 ч. в двете платна, съобщават от полицията.  Причината е отстраняване на наклонено дърво. То е разположено в отсечката между Черноморец и Созопол. Като алтернативен маршрут остава..

публикувано на 29.07.24 в 11:50

Мъж загина, а друг пострада, при катастрофа край Камено

Мъж на 41 години загина при катастрофа край село Трояново, съобщават от полицията.  На излизане от населеното място в посока карнобатското село Сърнево, автомобил, управляван от 19 - годишен мъж предприел изпреварване и навлязъл в лентата за насрещно..

публикувано на 29.07.24 в 11:43
Снимката е илюстративна.

Мъж почина след катастрофа с тротинетка в Черноморец

47-годишен мъж от София почина след катастрофа с електрическа тротинетка в Черноморец, съобщават от полицията. Инцидентът е станал в района на  кръстовището между улиците "Васил Левски" и "Карловарска". Мъжът с електрическата тротинетка не е..

публикувано на 29.07.24 в 11:21