Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Забавен хороскоп за новата 2020 година


2020-та година наближава и никой не може да бъде сигурен каква ще бъде тя и какво ще ни донесе, но едно е сигурно - тя ще бъде неповторима, защо е сигурно ли, ами, помислете, дали някога някоя година се е повторила за вас ?!
Астролози и нумеролози вече се надпреварват в изчисленията и предсказанията. Симетричност в числата, нареждане на планетите, нови асцедентни зависимости. Звездите и числата имат своята тежка дума по въпроса и една от прогнозите е нашата нова година описана само с една дума!


Овен – необичайна

Овенът обича сам да определя нещата и правилата, как така някакви числа сега ще му посочват някаква, различна година. Че той може би не иска някакви странни и необичайни неща. Е, няма как и това се случва, понякога и овенът да играе по свирката на съдбата и на звездите. Така че, най-добре е просто да приеме различната си нова година като предизвикателство и шанс.

Телец – хаотична

Телецът си е земно животно, неподвижно и обичащо комфорта на сигурното, вкусното и познатото. Хаосът не му е присъщ и очевидно и той ще трябва да приеме непознатите карти от звездите, да наведе рога и да издърпа напред съдбата и да се опита да въведе ред в своята нова, хаотична година, макар и с тромави и плашливи движения.

Близнаци – просветляваща

Търсещи и вечно неудовлетворени, информирани и с отворени мисли, колко още ще им се просветли не знаем, но нека бъде светлина и любов, здраве и благоденствие, та дано са доволни и двата близнака, че ако се развихри лошият, лошо става

Рак – непредсказуема

Помощ, навярно му се иска да извика ракът стресиран и нажален отново от всичко, което му се стоварва на главата- защо пак на мен се пита той и отново се мъчи да се зарови в пясъка, та дано неочакваните неща го отминат, но…като няма накъде здраво се хваща за работа и покорява нови върхове, без дори да забележи колко точно хиляди метра са високи.

Лъв – екстремна

Екстремна, екстремна, колко да е екстремна. За енергията и устрема на лъва ще е като едно разрошване на гривата да се справи. Е, разбира се ако вятърът е в правилната посока и го гали по главицата. Щото не дай си, Боже, да е срещу косъма…тежко ѝ на идващата година. И на нея ще ѝ дойде екстремно, та току виж се преобърнали нещата в правилната посока. Тоест – правилната за лъва.

Дева – късметлийска

Много е нужен на Девите този късмет, ей така, просто да ги раздвижи, да им даде криле, че..нали ги знаете девите- втренчили се в детайлите и в подробностите, все анализират и пресмятат , а сега – хоп, късмет изобщо непредвиден и неочакван! Повод за действия, без много да му мислите.

Везни – спокойна

Най-после малко баланс и хармония. За горката ,клатушкаща се везна, ту насам, та ту натам. Ще сбъркам ли, няма ли, това сега правилно ли е или не и ту на едната везна натежи, ту на другата, вечно неспокойствие. А Какво ли ще изравни везната? Е, как какво- разбира се любовта, няма друга сила която да може да им въздейства така.

Скорпион – вдъхновяваща

Скорпионът не се поддава лесно на еуфорията. Ааа, точно обратното, какви са тези екзалтации, какви са тези превземки и вълнения! Ама, моля ви се, ако няма нещо наистина интересно да става, изобщо не ме занимавайте. Това чудо да се вдъхнови и да полети на крилете на вдъхновението! Е, това наистина ще бъде чудна година за скорпиона.


Стрелец – емоционална

Даа, стрелецът е вихрен, напорист, не може да остане на едно място, търси нови и нови приятели, занимания, върхове. Обаче не е от емоционалните. Да се събуди тази емоционалност, сигурно доста интересни и важни неща има да се случват за вас, стрелци. Нещо, което наистина ще ви извади от непукизма и търсенето на преживявания.

Козирог – приключенска

Приключения ли…хм, май нещо ме объркахте с някого – поглежда под вежди козирогът. Той си тежи на собственото място, търси здрави и сигурни основи и не иска да поставя на риск интересите си. А може би…приключението е …в някоя нова сделка, добре обмислена и задължително с отлични дивиденти. Нали затова са приключенията?!

Водолей – романтична

Романтичен водолей…Нещо се е побъркала тази година. Водолейчето може да е романтично, но никой не би узнал това. То ще поглежда загадъчно, ще притаява мислите и желанията си в притворените клепачи и ще търси начин да убеди другите, че никак, ама никак нещата не са това, което изглежда…Защото водолеят е неуловим, а романтиката му…насочена Бог знае накъде

Риби – изненадваща

Ее, стига де...Вярно е, че никой не може да се справя с изненадите и неразбориите като рибите, просто защото те самите ги създават, ама, не може ли и една по-неподвижна година. Ей, така малко...реката да спре да тече, морето да спре да се блъска в брега и рибите изведнъж да застинат неподвижни в една поза…Хм, очевидно, не може, но…кой знае, може пък това да е изненадата. И най после хаосът ще замре и ще се подреди.

Очаквайте неочакваното и дано то да е винаги красиво!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Електронна музика в парк "Росенец" - втори ден на Sun Tribe Open Air

Днес продължава петнадесетото издание на безплатния фестивал на открито Sun Tribe Open Air. Фестивалът за електронна и транс музика се провежда в парк "Росенец“.  Програмата в двата фестивални дни включва диджеи и изпълнители в най-разнообразни музикални стилове.Втората вечер както и досега е посветена на качествената транс музика като публиката..

публикувано на 27.07.24 в 08:25

Започва фестивал на занаятите "По Малкотърновски - от извора на Странджа"

На централния площад в Малко Търново в 10 часа започва фестивал на занаятите "По Малкотърновски - от извора на Странджа". Той се организира за 14 – та поредна година. Целта му е да бъде показано нематериалното наследство на Странджанския край в автентичен вид, съобщи Милена Дренчева, секретар на НЧ "Георги Попаянов 1914",организатор на..

обновено на 27.07.24 в 08:10

Диана Фъртунова обича да експериментира в рисуването и кулинарията

Диана Фъртунова   е родена в София, но от години живее в Бургас. Завършила е предучилищна педагогика и  логопедия. . Работила е във редица вестници и като журналист в телевизия СКАТ.  Пише стихове още от ученическите си години. Член на Бургаския филиал на Съюза на свободните писатели в България и на Съюза на българските журналисти.  Издала е..

публикувано на 21.07.24 в 14:00

Крафт бира с вкус на пица и ванилия предлага петия фестивал в Минералните бани

18 пивоварни са част от петото издание на фестивала на крафт бирата, който ще се проведе събота и неделя традиционно в парк Минералните бани. Домакин е пивоварната в парка. Тази година има и международно участие с производители от Холандия, Германия, Кипър и Румъния. Общо над 70-80 вида бира могат да опитат посетителите, каза Ганчо Кожухаров,..

обновено на 20.07.24 в 16:53

Фестивалът на виното продължава и през уикенда

На десето място   по производство на вино в Европа застава България. В световен мащаб сме на 25-о място .  Това каза в Бургас Софи Палас от Международната организация по лозата и виното (OIV). Тя бе сред официалните гости за откриването на 12-ото издание на фестивала за вино и спиртни напитки. Събитието събира над 40 български и чуждестранни..

публикувано на 20.07.24 в 15:28

Бургазлийка е двойна шампионка на световно първенство по танци

16-годишната Ванеса Калчева стана двойна шампионка от състезанието Dance World Cup Finals в Прага. Престижният формат събира близо 10 000 танцьори от цял свят, което е само с 500 по-малко от състезателите на Олимпиадата. Бургаското момиче е първата световна шампионка за България в категория „Шоу“. В категорията за дуети Ванеса и партньорката ѝ Габриела..

публикувано на 19.07.24 в 14:40

Над 40 винарни от цял свят пристигат в Бургас

12-ото издание на Wine and Spirits Fest Burgas  обединява над 40 винарни и дестилерии от цял свят, а посетителите могат да дегустират сред изобилие от над 350 вина и спиртни напитки. Тази година събитието е с нова локация, а именно Международен конгресен център Бургас , зала Черноморие, на Морската гара в града.  Фестивалът се провежда в..

обновено на 19.07.24 в 11:24