Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Невена Тодорова, първият лицензиран инструктор по Jungle body в Бургас и България:

Пригответе се! DJ Party денс фитнес тренировка предстои в Бургас

Заниманието ще е безплатно и ще се проведе на 8 февруари в МКЦ

| обновено на 19.01.20 в 16:38

DJ Party денс фитнес тренировка предстои в началото на февруари В Бургас. Тя ще се ръководи от Невена Тодорова,  бургазлийка, която е завършила школа за персонални фитнес инструктори в Лондон. Тя е първият лицензиран инструктор по Jungle body в Бургас и България и член на международната мрежа за Jungle body инструктори.

"Заповядайте на най-щурата, дива и забавна безплатна денс фитнес тренировка, където ще горите калории на най-любимите актуални музикални хитове! Мегаклас тренировката ще трае час и половина и няма да ви остави да скучаете нито за секунда. Движенията са изключително лесни за следване, подходящи за всеки, който има нужда от ефективна кардио тренировка без значение възраст, пол, килограми или ниво на физическа подготовка. Заповядайте с удобни спортни дрехи и обувки, готови за едно незабравимо преживяване!"

Предизвикателството е отправено към всички и ще се проведе в Младежкия културен център на 08.02./събота/ от 19:00ч.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Световна шампионка по плуване снима рекламен клип в Бургас (ВИДЕО)

Настоящата световна шампионка по плуване на 1500 м свободен стил Симона Куадарела снима клип за италианската компания за високоскоростен интернет в модерния плувен комплекс "Парк Арена"ОЗК в Бургас.  И звестната състезателка е  споделила , че е впечатлена от условията, които предлага комплекса и би го включила като привлекателно място за тренировъчна..

публикувано на 18.02.20 в 15:47

Уникални исторически миниатюри твори учителка от Средец

Сцени от българската история, библейски събития, шахматни фигури с рицари са само част от миниатюри, изработвани от Иванка Инджова от Средец. Учителят и заместник – директор на СУ „Св. Кирил и Методий“ създава творенията си основно от моделин, но използва и други материали. Започва преди няколко години съвсем случайно, разказа тя пред..

публикувано на 18.02.20 в 13:38

Шеф Манчев ще оценява в бургаско кулинарно състезание

Кулинарното състезание "Ти си ШЕФ-ът" в Бургас. В нещо ще се включат деца от социални услуги и деца от Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров". Събитието е част от Националната кампания "Мисията е възможна" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", свързана с деинституционализацията на грижите за деца в България. В..

публикувано на 18.02.20 в 12:58

Авторитетно жури ще оценява най-добрия комикс на тема „България в света“

Авторитетно жури ще оценява творбите от първия конкурс за комикси на тема "България в света", организиран от Центъра за талантливи деца в Бургас. Членовете на журито са талантливи млади хора с професионален опит и много успехи, натрупани в сферата на изкуството. Председател е арт педагогът Николай Петров. Той е ръководител на проекта по анимация и..

публикувано на 18.02.20 в 12:01

13 носителки на корони от конкурса "Мисис Бургас" ще събере петото издание

Тринадесет от носителките на корони от конкурса "Мисис Бургас" през годините от 2016-та до 2019-та година ще влизат в ролята на водещи в тазгодишното издание на конкурса.  Успешните дами прегърнаха идеята на организаторите на конкурса по случай неговото пето издание.  Тази година най-очакваното светско събитие в морския град ще проведе на..

публикувано на 17.02.20 в 19:10

"Богориди" посреща с романтична украса

Улица "Богориди" днес е по-романтична, а влюбените могат да се разходят под цветни чадъри. Инициативата е на партньорите в проекта БулевАрт - хора на бизнеса и изкуството, подпомогнати от община Бургас по повод 14 февруари. Жителите и гостите на града са поканени на филмови прожекции на открито. Екранът ще бъде разположен до Регионалната библиотека..

публикувано на 14.02.20 в 14:22

Повече розово и по-малко дантели, сред тенденциите при абитуриентските тоалети за тази година

Нестандартни цветове  и разнообразие от материи, както винаги колекцията от официални облекла за абитуриентите за 2020 -та година на дизайнера Мария Диомова привлича младите дами, като магнит. Розовото е в малко по-различни тоналности, които за сега са много харесвани, защото момичетата вече не искат да бъдат в един и същи цвят, споделя Диомова...

публикувано на 10.02.20 в 13:59