Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Възстановиха движението около Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

| обновено на 20.02.20 в 15:41
Снимката е илюстративна

Възстановиха ограниченото движение на превозни средства  и в двете ленти по пътя Варна-Бургас.
Малко по-рано днес заради катастрофа при км 209, в района на Слънчев бряг, движението се извършваше временно в едната лента. 

Информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. 


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Заради липсата на пътници, редуцират последните курсове на градския транспорт в Бургас

През последните три седмици пътниците, които използват градския транспорт, са със 75-80 % по-малко, информират от "Бургасбус". Въпреки това, по много от линиите се спазват обичайните разписания и в натоварените часове от деня - сутрин и късен следобед, когато хората отиват или се връщат от работа - автобусите са начесто, за да няма струпване и близък..

публикувано на 10.04.20 в 13:36

Паркингите в Стария Несебър ще са безплатни за празниците

Паркингите в Стария Несебър да бъдат предоставени за свободно ползване, така, че всеки желаещ да посети църквата или града в дните на Цветница и Великден няма да заплаща  услугата „паркиране“. Автомобилите могат да бъдат оставяни за престой на „Северен голям паркинг“, „Морска гара“ и „Яхтено пристанище“. Това стана ясно след работно заседание,..

публикувано на 10.04.20 в 13:10

Първи дарения в кампанията на Община Тунджа „Великден за баба и дядо“

Кампанията „Великден за баба и дядо“, която община „Тунджа“ стартира на 07 април 2020 г. вече има своите първи дарения- парични и под формата на продукти. Само за ден в банковата сметка са постъпили парични дарения на обща стойност 3120 лв. Един от първите дарители на Кампанията е кметът на община „Тунджа“- Георги Георгиев. С парични дарения се..

публикувано на 10.04.20 в 12:04

Обновиха ул. „Средногорие“ в кв. „Долно Езерово“

Основен ремонт претърпя ул. "Средногорие" в участъка от ул. "Захарий Зограф" до ул. "Лом".  Това е една от главните пътни артерии на "Долно Езерово", по чието протежение живеят много от жителите на квартала, информират от пресцентъра на Община Бургас.  Миналата година ВиК демонтира там старите и монтира нови тръби под земята. След това Общината изгради..

публикувано на 10.04.20 в 10:53

Днес затварят част от ул. "Кирил и Методий" в Бургас

Част от ул. "Кирил и Методий" ще е затворена за движение на автомобили в петък за времето от 09.00 до 17.00 часа. Това се налага заради доставка на материали и строителни дейности за изграждане на новата библиотека. Забраната важи за участъка от пресечката с "Демокрация" до пресечката с "Оборище. От Община Бургас призовават да се избират..

обновено на 10.04.20 в 10:38

В Малко Търново се обсъждат мерките за посещения в православните храмове

Във връзка с предстоящите Великденски празници кметът Илиян Янчев е провел среща с отец Серафим, за да обсъдят мерките, при които ще бъдат осъществявани посещенията в православния храм в града. "Единодушни сме, че не бива да има промяна в ограниченията, като ще бъдат спазени препоръките и на Светия синод, според които  върбови клонки на Цветница..

публикувано на 10.04.20 в 10:00

В Приморско се обмисля великденската служба да се излъчва онлайн

В Приморско се обмисля великденската служба да се излъчва онлайн. Това стана ясно на редовното заседание на общинския оперативен щаб. Кметът Димитър Германов се е срещнал с отец Гаврил, с когото са обсъдили как могат да бъдат приложени противоепидемичните мерки по време предстоящите светли християнски празници. Той припомня, че с вещениците от всички..

публикувано на 10.04.20 в 09:48