Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Ваня Димитрова – вице Мисис Бургас 2017 и Валентина Жекова, мисис Бургас Universal 2016

Победителки в "Мисис Бургас": Този конкурс е приключение и незабравима емоция, бургазлийки бъдете смели и участвайте!

БНР - Бургас е медиен партньор на светското събитие

Петото издание на конкурса „Мисис Бургас“ предстои на 23 април в Конгресния център на Бургас. БНР- Бургас е медиен партньор на светското събитие за поредна година. Ние ви срещаме с победителките в конкурса през годините, с организаторите , а предстоят срещи и  с претендентките за короната тази година.

13 от бургазлийките участвали в предишните издания на конкурса ще влязат в ролята на водещи по време на юбилейния конкурс. Две от тях са Ваня Димитрова – вице Мисис Бургас 2017 и Валентина Жекова, мисис Бургас Universal 2016 – те са красиви, успели жени, майки и съпруги!

„Участието в конкурса беше предизвикателство за мен, имах своята увереност в резултат на житейския опит, който съм натрупала. По професия съм инженер химик, реализирала съм се в професията си, имам две пораснали дъщери. Този конкурс ми разкри нови хоризонти, даде ми възможност за много нови запознанства и прекрасни емоции, които ще помня цял живот!“ , сподели Валентина Жекова, която след „Мисис Бургас“ е участвала в „Мисис Юнивърсъл 2016“ в Тенерифе и „Мисис България“ , където също е печелила награди.

Ваня Димитрова сподели, че решението да кандидатства е дошло в резултат на каузата на конкурса, който тогава е събирал средства в помощ на семейство с репродуктивни проблеми за ин витро процедура.

„Неотдавна аз бях родила първото си дете и много исках да помогна и други да получат шанса да изживеят тази радост. Много се вълнувам и винаги участвам във всички светски събития, които се организират с подобна кауза! Всяка жена иска да се почувства специална, призната, а този конкурс прави точно това!“

Повече може да чуете в звуковия файл:

Двете красиви дами призоваха омъжените бургазлийки да се включат в кастинга за конкурса „Миси Бургас 2020“, да съберат смелост и да изживеят тази прекрасна емоция, която носи ново самочувствие и увереност. Те не трябва да забравят, че това не е конкурс за красота, а събитие, което иска да покаже, че една майка, била тя работеща жена или домакиня, също може да е красива.

Повече може да чуете в звуковия файл:

В конкурса „Мисис Бургас“ 2020 могат да се запишат всички семейни жени с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство. Записването за участие на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com , както и в страницата на Мисис Бургас във фейсбук. Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Фотограф: България е земен рай

40 вдъхновяващи пейзажни кадъра включва първата самостоятелна изложба на Радослав Свирецов. Тя трябваше да се случи през март в родния му Бургас, но пандемията коронавирус помита и плановете на младия фотограф. Експозицията е подготвена по програма "Дебюти" на Националния фонд "Култура" и всичко е готово, когато се отлага за неопределено време...

обновено на 29.03.20 в 13:11

„Остани си вкъщи, слушай българска музика!” призовава Нина Николина

Популярни музиканти се включиха в кампанията „Остани си вкъщи, слушай българска музика!”, за да насърчават хората да спазват препоръките за самоизолация. Веселин Маринов, Дидо от D2 и Нина Николина записаха видео обръщения от домовете си.  „В тази криза, можем поне морално да се подкрепяме, като слушаме нашата музика“, коментира Нина Николина. "..

публикувано на 29.03.20 в 11:04

Тази нощ преминаваме към лятно часово време

В 03.00 ч. през нощта ще преместим стрелките на часовниците с 1 час напред, за да преминем към лятното часово време. През март миналата година Европейският парламент гласува отпадането на сезонната смяна на времето да се състои чак през 2021 година. Дебатът не е нов. Общественото негодувание срещу нарушения комфорт беше силно отразено и в онлайн..

публикувано на 28.03.20 в 12:43

Бургаски художници пълнят бутилки с дезинфектант в борбата с коронавируса

Бургаски художници се присъединиха към общинските екипи в помощ на борбата с коронавируса. Един от тях е председателят на дружеството Добрин Вътев. Заедно със свои колеги, вместо да редят изложби, пълнят бутилки с дезинфектант. Все някой трябва да върши това, смята художникът, който е готов да поеме и още отговорности, за благото на..

публикувано на 26.03.20 в 12:13

Поморийското езеро част от проект за опазване на влажните зони от замърсяване

Поморийското езеро, Национален Парк Делтата на Еврос (Марица) в Гърция и разположеният в Турция от другата страна на границата национален парк ,,Езеро Гала“ са три от влажните зони, които са целеви за международния проект ,,Екологично съзнание и поведение за спиране на замърсяването в значими влажни зони на Черноморския басейн” BioLearn..

публикувано на 25.03.20 в 17:23

Два лъча в небето над Бургас срещу COVID-19

Два лъча в небето над Бургас тази вечер ще засвидетелстват подкрепа към болните от коронавирус и професионалистите, борещи се на първа линия със заболяването. Акцията е на Асоциацията на рентал компаниите у нас и ще се проведе тази вечер от 20 часа в 5 града.  Кампанията тръгва от Европа и всяка страна избира ден, в който да се включи...

публикувано на 25.03.20 в 14:01

Да родиш по време на пандемия

Животът продължава и нищо не може да го спре въпреки пандемията! На бял свят преди дни се ражда сина на Кристиана Бакалова, позната като участник в проекта "Мастер шеф" и управител на частно училище в Бургас. Бебето Илко тежи 3 900 кг при височина 52 см. Радостта от щастливия миг и очакването се смесват с притеснението от усложнената ситуация..

публикувано на 24.03.20 в 17:24